DARK ROOM

Θανάσης Πανούσος: Μάχιμος στα… νότια της Αττικής

Θανάσης Πανούσος: Μάχιμος στα… νότια της Αττικής

Ακόμα μια δυνατή βολεϊκή αυτοδιοικητική υποψηφιότητα περιφερειακού συμβούλου για την Περιφέρεια Αττικής είναι αυτή του πρώην διεθνή αθλητή και νυν προπονητή Θανάση Πανούσο.

Ο πάντα ετοιμοπόλεμος Θανάσης Πανούσος κατεβαίνει υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού, καθώς με τον επικεφαλής της “Αττικής Ανεξάρτητης Αυτοδιοίκησης” συνδέονται με φιλία 36 ετών!

“Ήταν ο άνθρωπος που ως πρόεδρος του Μίλωνα  με έφερε στην Αθήνα από την Σάμο πιστεύοντας σε μένα μαζί με τους τότε προπονητές. Στην προσπάθεια που κάνει για την περιφέρεια Αττικής  είναι ιδιαίτερα τιμητικό για μένα να με συμπεριλαμβάνει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση. Είναι ο μόνος  ο οποίος έχει παραμείνει  στην τοπική αυτοδιοίκηση ακόμη και σαν αντιπολίτευση όταν πολλοι άλλοι άλλαξαν κι έφυγαν για την κεντρική πολιτική σκηνή. Αυτό δείχνει την πίστη του και την προσήλωση του στο στόχο που είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Αττικής. Είναι ο μόνος που άφησε 350 εκ. Ευρώ αποθεματικό στην περιφερεια. Τίμιος ,ειλικρινής ,έμπειρος, ικανός και γνωστής των προβλημάτων της Αττικής έχει τις λύσεις. Μαζί του θα προσπαθήσω να συμβάλω στην βελτίωση και αξιοποίηση των αθλητικών υποδομών καθώς και στην βελτίωση των συνθηκών σε ότι έχει να κάνει με το περιβάλλον και τα ζώα. Στις 8 και 15 του Οκτώβρη ψήφισε για τον τόπο σου κι όχι για το κόμμα σου.Είναι χρέος μας να αφήσουμε στα παιδιά μας ένα περιβάλλον καλύτερο”, αναφέρει σχετικά με την υποψηφιότητά του ο Θανάσης Πανούσος.

Καλή επιτυχία!