Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Θέλει Γιορντάνοφ η Νεφτοχίμικ 2010

Θέλει Γιορντάνοφ η Νεφτοχίμικ 2010

Στο στόχαστρο της πρωταθλήτριας της Βουλγαρίας βρίσκεται ο διεθνής άσος του Φοίνικα Σύρου, Μπόγιαν Γιορντάνοφ, που εδώ και λίγο καιρό συμμετέχει κανονικά στις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Όπως δημοσιεύει αποκλειστικά η βουλγαρική ιστοσελίδα sportal.bg ο “Super Bobo” αποτελεί διακαή πόθο της ομάδας του Μπουργκάς και ήδη έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις μεταξύ του άσου των δικών μας “Πειρατών” και του γενικού διευθυντή της Νεφτοχιμικ 2010, Τεοντόρ Σαλπάροφ

“Μιλάω για τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Προσωπικά έχω μιλήσει μαζί του και θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν γίνεται μέρος της Νεφτοχίμικ” δήλωσε στη βουλγαρική ιστοσελίδα ο διεθνής άσος, συμπαίκτης και φέτα με τον “Μπόμπι”.

Εδώ και μερικές μέρες πάντως ο ‘Συριανός” τριταθλητής της Volleyleague προετοιμάζεται υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού τεχνικού, Πλάμεν Κονσταντίνοφ στη Σόφια, ενόψει των υποχρεώσεών της Βουλγαρίας, στη νεοσύστατη διοργάνωση Ένωση Εθνών Βόλεϊ (VNL).

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...