ΔΙΕΘΝΗ

Θέλει να «μεθύσει» και από επιτυχία (fotos)!

Θέλει να «μεθύσει» και από επιτυχία (fotos)!

Η ληξη της παραδοσιακής γιορτής μπύρας “Oktoberfest” βρίσκει τον Γιάννη Αθανασόπουλο και την ομάδα του Στουτγκάρδη να ετοιμάζονται “πυρετωδώς” στη Γερμανία για το μεγάλο ραντεβού του Super Cup της χώρας την 16η Οκτωβρίου στο επιβλητικό Mercedes-Benz Arena του Βερολίνου.

Για μια ακόμη χρονιά ο Έλλληνας τεχνικός της Allianz MTV Stuttgart γιόρτασε με την ομάδα του το Oktoberfest,  όπως έκανε αντίστοιχα πριν λίγες μέρες και η διεθνής Μαρία Νομικού με την Τρεντίνο στην Ιταλία.

athanasopoulos

Ντυμένη με την παραδοσιακή ομάδα η γερμανική ομάδα, αποδέχθηκε την πρόσκληση χορηγού, να συμμετάσχει στο Cannstatter Volksfest στο Wasen. Το Volksfest είνίαι μία ετήσια γιορτή τριών εβδομάδων, που λαμβάνει χώρα στο Cannstatter Wasen από τα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου. Η περιοχή Wasen βρίσκεται στην περιοχή της Στουτγάρδης του Bad Cannstatt, κοντά στον ποταμό Νέκαρ.

stutgart_wasen-2

Εκεί, με τη μπύρα και το κέφι να ρέουν άφθονα, η ομάδα του Έλληνα συνεργάτη του Ισπανού τεχνικού Ερνάντεζ, γεύτηκε τοπικά εδέσματα, τσούγκρισε τα ποτήρια της, πίνοντας στην υγεία μίας σεζόν γεμάτης επιτυχίες, αφού σε λίγες μέρες θα διεκδικήσει στη γιορτή της εντυπωσιακής Mercedes-Benz Arena (O2 Arena) κόντρα στην πρωταθλήτρια Δρέσδη την πρώτη “κούπα” της φετινής χρονιάς.

mercedes_benz-arena

Και άπαντες ονειρεύονται φυσικά μετά την εκλεκτή μπύρα, να “μεθύσουν” και από το… νέκταρ της επιτυχίας, υπό τη μελωδική φωνή της Nicole Cross που μαζί με την μπάντα “Marques” αναμένεται, πέρα από την ατμόσφαιρα που των 15-16.000 θεατών να δώσουν μια ξεχωριστή “νότα” στη διοργάνωση.

nicole-cross