ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

«Θερμό» επεισόδιο Π. Ρουμελιώτη-Χριστόπουλου

«Θερμό» επεισόδιο Π. Ρουμελιώτη-Χριστόπουλου

Ένα ακόμη επεισόδιο στην πολυετή κόντρα της οικογένειας Ρουμελιώτη με τον Γιώργο Χριστόπουλο, γράφτηκε το περασμένο Σάββατο στο περιθώριο του τοπικού ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής ΕΑ Πατρών-Απόλλων Πατρών, που με τη σύμφωνη γνώμη του κομισάριου Σ. Ιορδανίδη και του Απόλλωνα, διεξήχθη παρουσία περίπου 300 φίλων της ΕΑΠ, αν και λόγω τιμωρίας της έδρας έπρεπε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ο έμπειρος πρώην κεντρικός της Παναχαϊκής, Παναγιώτης Ρουμελιώτης που αγωνίστηκε ως διαγώνιος πρωταγωνίστησε τόσο εντός όσο και εκτός των γραμμών του γηπέδου, καθώς οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 3-0 (25-12, 25-23, 25-22) και για μια ακόμη φορά στο τέλος του αγώνα έδειξε το εκρηκτικό του ταμπεραμέντο.

Στον καθιερωμένο χαιρετισμό των ομάδων με τη λήξη του αγώνα, γράφτηκε ένα ακόμη επεισόδιο της γνωστής κόντρας της οικογένειας Ρουμελιώτη με τον Γιώργο Χριστόπουλο. Στο τετ α τετ Παναγιώτη Ρουμελιώτη και Γιώργου Χριστόπουλο οι δύο άνδρες τα «είπανε» μεταξύ τους και λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια, κάτι που απετράπη τελικά με την έγκαιρη παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.

Μετά το ματς ο Π. Ρουμελιώτης σε δηλώσεις του στην πατρινή εφημερίδα «Γνώμη» άφησε αιχμές για τον τεχνικό του Απόλλωνα Γιώργο Χριστόπουλο, αναφερόμενος μάλιστα στον οποίο, είχε  πει πριν από λίγες μέρες το εξής: «Καλύτερα να μην έρθει ο Γιώργος Χριστόπουλος στο γήπεδο καθώς θα χάσει με 3-0 και θα είναι ένα δύσκολο βράδυ για αυτό».».

Π. Ρουμελιώτης: «Φεύγει με σκυμμένο κεφάλι»

«Εκεί ψηλά όπως παλιά με τα δικά μας τα παιδιά» ήταν το πρώτο σχόλιο του Π. Ρουμελιώτη και πρόσθεσε: “Αυτά τα ταλαντούχα παιδιά που παίζουν στην ΕΑΠ είναι ο μοναδικός λόγος που συνεχίζω να παίζω βόλεϊ. Αυτοί οι παίκτες έχουν πολύ μέλλον και είμαι ευτυχισμένος που παίζω δίπλα τους. Επίσης, ένας ακόμα σημαντικός λόγος που είμαι χαρούμενος είναι ότι σήμερα φεύγει ηττημένος και με σκυμμένο κεφάλι ο προπονητής που με έδιωξε από την ΕΑΠ και εμένα αλλά και όλους τους Πατρινούς και την άφησε στην τύχη της. Έφερε όλους τους μισθοφόρους στην ομάδα και έχει μεγάλο μερίδιο που είναι χρεωμένη η ομάδα στην οποία άφησε στάχτη, αλλά η ΕΑΠ ξαναγεννήθηκε από την στάχτη της. Συγχαρητήρια σε όλους για τη νίκη”.

Γ. Χριστόπουλος: «Δεν ασχολούμαι…»

Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός του Απόλλωνα, Γ. Χριστόπουλος, τόνισε: «Ήταν καλύτερη η ΕΑΠ και νίκησε δίκαια το παιχνίδι. Όταν κάνεις λάθη και δεν παίζεις καλά, είναι λογικό να έρχεται η ήττα. Νομίζω ότι έγινε ένα ωραίο παιχνίδι που το ευχαριστήθηκε ο κόσμος και μπορεί κάποιοι να έκαναν κάποιες βλακείες δηλώσεις πρόσφατα, αλλά δεν ασχολούμαι. Είναι ορισμένα παιδιά της ΕΑΠ που είναι ταλαντούχα, όπως το ίδιο ισχύει και για ορισμένα του Απόλλωνα, αλλά θα πρέπει να προσεχτούν πολύ. Μην ξεχνάμε πως κάποιοι από τους παίκτες της ΕΑΠ είναι και δικά μου παιδιά και έχω περάσει μεγάλες στιγμές 7 χρόνια στο γήπεδο αυτό και είμαι λίγο φορτισμένος συναισθηματικά».