Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Θέτιδα τη νίκη, η ΑΕΚ την προσπάθεια

Η Θέτιδα τη νίκη, η ΑΕΚ την προσπάθεια

Ανάλυσε το

Η ΑΕΚ αν και πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση απέναντι στην Θέτιδα Βούλας δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη καθώς η ομάδα των νοτίων προαστίων με το 0-3 κατέκτησε το τρίποντο στη Νέα Φιλαδέλφεια και παρέμεινε ζωντανή στην μάχη της σωτηρίας.

Η αγωνιστική βελτίωση της Ένωσης δεν αρκούσε προκειμένου να της φέρει και την πρώτη νίκη της χρονιάς απέναντι στην Θέτιδα Βούλας.

Οι «κιτρινόμαυρες» του Γιώργου Σαμαρά πάλεψαν μέχρι τέλους το παιχνίδι στο σχολικό κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας ωστόσο δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη απέναντι στις «κυανόλευκες» που έδειξαν περισσότερο ψύχραιμες στα τελειώματα των σετ.

Στα δύο πρώτα σετ η κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων ήταν γερή μέχρι τα μισά, όμως οι φιλοξενούμενες κατάφεραν με λιγότερα λάθη και καλύτερες επιθέσεις να φθάσουν στο 21-25 και να κάνουν με το ίδιο σκορ το 0-2.

Στο τρίτο σετ η ΑΕΚ έδειξε πως μπορούσε να ξαναμπεί στον αγώνα αφού είχε τον έλεγχο του σετ προηγούμενη με 8-3 και 13-7 και είχε το προβάδισμα μέχρι το 22-19.

Κάπου εκεί όμως οι αθλήτριες της Αγγελικής Γεωργοπούλου με ένα σερί 0-6 γύρισαν το παιχνίδι και με το 22-25 έφθασαν στην 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα και με το 0-3 παραμένουν ζωντανές στην μάχη της παραμονής τους στην μεγάλη κατηγορία.

Τάδε έφη…

Γιώργος Σαμαράς (Προπονητής ΑΕΚ) : «Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση αλλά για να κερδίσεις έναν αγώνα θέλει πολύ δουλειά. Κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας αλλά έχουμε πολλά κενά. Δυστυχώς για μας η κατάσταση φαίνεται να είναι μη αναστρέψιμη και όπως έχω πει, πρέπει πλέον να δουλεύουμε για να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι σε κάθε ματς και να συνεχίσουμε με αξιοπρέπεια και ψηλά το κεφάλι».

Αγγελική Γεωργοπούλου (Προπονητής Θέτιδας Βούλας) : «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο θέλαμε το τρίποντο κι είμαι χαρούμενη που τα καταφέραμε. Από την αρχή της χρονιάς προσπαθούμε να έχουμε κάποια αποτελέσματα που θα μας βοηθήσουν στην προσπάθεια μας για την παραμονή. Με την προσθήκη της Εσντέλ και της Γιόβιτς έχουμε δυναμώσει, αλλά θέλουμε δουλειά ακόμη κι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας»

Με τη γλώσσα των αριθμών

Τα σετ: 21-25, 21-25, 22-25
ΑΕΚ (Σαμαράς) Νούσια, Φιλιπιόνκα, Καράτερζη, Ζίγκα, Γεωργαντά, Αργυροπούλου / Μπελιά -λ, Κουτρουμπή.
Θέτιδα (Γεωργοπούου) Κουτσιούκη, Αργυροπούλου, Χρηστινίδου, Τοντάι, Φαμπιάν, Βαρουδάκη,, Ξηντάρα –λ / Τουρνάκη, Λεωνίδου.
ΑΣΠΕ Θέτις (Γεωργοπούλου) Κιουτσούκη, Μελετιάδη, Αργυροπούλου, Εσντέλ, Λεωνίδου, Γιόβιτς, Ξηνταρά (λ), Τουρνάκη, Βαρουδάκη, Χριστινίδου