Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Θετικό δείγμα» στο πρώτο φιλικό της χρονιάς για τον Άθλο Ορεστιάδας

«Θετικό δείγμα» στο πρώτο φιλικό της χρονιάς για τον Άθλο Ορεστιάδας

Παρά τα “βαριά” ακόμη πόδια” των αθλητών του από τη σκληρή προετοιμασία ο Άθλος Ορεστιάδας έδειξε καλά στοιχεία στο παρθενικό φιλικό της χρονιάς του κλειστού “Ν. Σαμαράς” απέναντι στην βουλγαρική Marek Union-Ivkoni, το οποίο έληξε 2-2 (17-25, 25-23, 28-26, 19-25) σετ. Αύριο Παρασκευή 23/9 στις 14.00 θα διεξαχθεί στην ακριτική έδρα η δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Παρουσία αρκετού κόσμου, δεδομένης της εργάσιμης ώρας του αγώνα, οι παίκτες του Άθλου είχαν την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» από την εδώ και 3 εβδομάδες προετοιμασία τους και να μπούνε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Στον αγώνα, όπου μετά από συμφωνία των δύο προπονητών δεν παίχθηκε 5ο σετ, ο τεχνικός του Άθλου, Ατανάς Πετρόφ δεν χρησιμοποίησε τον Λίβυο κεντρικό Αλγκούλ, ενώ στο 4ο σετ “έριξε στο ματς” τους Σπανό, Τσολακίδη και Διαμαντίδη.

«Για πρώτο παιχνίδι στη σεζόν, έμεινα ικανοποιημένος, αφού αν και ανέτοιμοι βέβαια, είδα κάποια καλά στοιχεία από τους αθλητές. Ξέρω πως τα πόδια τους είναι ακόμη «βαριά», αλλά πρέπει να αρχίσουμε να παίζουμε. Χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο και δεδομένων των συνθηκών περιμένω αύριο, να βγάλουμε στο γήπεδο ακόμη περισσότερα πράγματα» δήλωσε ο κ. Πετρόφ, που δοκίμασε σχήματα και πρόσωπα, απέναντι στην πιο έτοιμη ομάδα του συμπατριώτη του και πρώην άσου του ΑΟ Ορεστιάδας, Ναϊντίν Ναϊντένοφ, που πρόσφατα κέρδισε στη Σερβία τουρνουά που διοργάνωσε η ΟΚ Νις.