ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Θετικό κρούσμα στη γαλανόλευκη, σε εφαρμογή τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Θετικό κρούσμα στη γαλανόλευκη, σε εφαρμογή τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Συναγερμός στην Εθνική γυναικών, καθώς όπως ανακοινώθηκε διεθνής βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την άμεση εφαρμογή των πρωτοκόλλων και την αποχώρησή της από το Βόλο, όπου ξεκίνησε από χθες η προετοιμασία της γαλανόλευκης ενόψει του Ευρωπαϊκύ πρωταθλήματος.

Η αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα μας αυξάνει εκ νέου και την ετοιμότητα στις Εθνικές μας ομάδες, καθώς προέχει τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους και να φτάσουν στο μεγάλο ραντεβού του Eurovolley με προσοχή και ασφάλεια.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Κατά την άφιξη των αθλητριών της Εθνικής ομάδας γυναικών στο Βόλο, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, εντοπίστηκε θετικό κρούσμα Covid 19.

Αμέσως τέθηκαν σε εφαρμογή όλα όσα αναφέρονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο με το συγκεκριμένο μέλος της ομάδας να απομονώνεται από την υπόλοιπη αποστολή και σήμερα το πρωί να αποχωρεί από το Βόλο καθώς και το νέο μοριακό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ήταν θετικό.

Όλα τα μέλη της εθνικής γυναικών υποβλήθηκαν σε νέα τεστ τα οποία ήταν αρνητικά, ενώ οι έλεγχοι θα επαναλαμβάνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας.