A2

Θετικό το πρώτο τέστ Ε.Α.Π.

Θετικό το πρώτο τέστ Ε.Α.Π.

Νικηφόρα ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας η ανδρική ομάδα της  Ε.Α.Πατρών, καθώς στο προχθεσινό (16/9) πρώτο της φιλικό για τη νέα σεζόν επικράτησε στο κλειστό του Αγ. Διονυσίου με 3-0 σετ (25-22, 27-25, 25-18) του φιλοξενούμενου Απόλλωνα.

Η νεανική πατρινή ομάδα άφησε θετικές εντυπώσεις απέναντι στην έμπειρη αντίπαλό της, που δεν έφυγε χωρίς σετ από τοπατρινό κλειστό, καθώς κέρδισε με 15-8 ένα ακόμα σετ που παίχτηκε.

Ο προπονητής της γηπεδούχου ομάδας, Άρης Αγγελόπουλος είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά αγωνιζόμενους τους αθλητές του, μετά από μια μακρά περίοδο διπλών προπονήσεων.

Χρησιμοποίησε όλους τους αθλητές με πολλές αλλαγές, για να πάρουν όλοι συμμετοχή  και να βγάλει όσο το δυνατό περισσότερα συμπεράσματα.

Το επόμενο φιλικό της ΕΑΠ θα δοθεί την Παρασκευή 18/9 και ώρα 18:00 με την συμπολίτισα Ολυμπιάδα εκτός έδρας  και θα συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνει ο Απόλλωνας, μαζί ακόμη με την Παναχαϊκή και τον Ηρακλή Χαλκίδας.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...