A2

AEK όπως λέμε… NASA!

AEK όπως λέμε… NASA!

Mε… αστροναύτες που προετοιμάζονται εντατικά από τη NASA για την πρώτη επανδρωμένη αποστολή στον Άρη, έμοιαζαν οι βολεϊμπολίστες της ΑΕΚ , όταν ένας-ένας, έμπαινε στην κρυοσάουνα!

Σε μια προσπάθεια οι παράγοντες της Ένωσης να προσφέρουν στον προπονητή Νίκο Μπουτσουρή και τους παίκτες την καλύτερη δυνατή προετοιμασία στο νέο πρωτάθλημα της Α2, προσέφυγαν στη συνεργασία με την Cryosauna.

Συγκεκριμένα με την ολοκλήρωση της πρώτης εβδομάδας προετοιμασίας, το δεύτερο γκρουπ των παικτών της ΑΕΚ, υποβλήθηκε στην επαναστατική μέθοδο προετοιμασίας και αποκατάστασης που χρησιμοποιείται από μεγάλους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Ευρώπης, όπως Μίλαν, Μπαρτσελόνα.

Cryosaouna AEK 6

Το γκρουπ αποτέλεσαν οι Μιχαλόπουλος, Δημητρούλης, Τριπολιτσιώτης, Μελλές, Καρανικολάου, Καρακίτσος, Μαντέκας και Αχιλλεόπουλος οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να υποβληθούν στην πρωτοποριακή θεραπεία, κάτι που θύμισε ντοκιμαντέρ της NASA για την ετοιμασία κοσμοναυτών, λίγο πριν εκτοξευτούν με  τα διαστημικά λεωφορεία.

Η διοίκηση της ΑΕΚ  ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον διευθυντή της Cryosauna, Κωνσταντίνο Γκώγκο για την σημαντική συνδρομή του στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας και την πρωτόγνωρη εμπειρία που είχαν οι παίκτες.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...