Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Θρίλερ η συμμετοχή του Τόρες

Θρίλερ η συμμετοχή του Τόρες

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχής του Ισπανού κεντρικού Χούλιαν Τόρες στον αυριανό Σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα της Παναχαϊκής, με την Λαμία (18.00), για την 10η αγωνιστική της Volleyleague.

Η διοίκηση της Πατρινής ομάδας αν και έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση του δελτίου του νεοαποκτηθέντα αθλητή, αυτό δεν έχει εκδοθεί ακόμη λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Αχαϊκής ομάδας,ο Ισπανός παίκτης θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή της ομάδας στην Λαμία και όλοι στην Πατρινή ομάδα θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή την έκδοση του δελτίου του.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Λυκούδης, δήλωσε για το αυριανό παιχνίδι: «Αύριο δίνουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που ψάχνει βαθμούς για τη σωτηρία.

Όμως και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε τη νίκη και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να το πετύχουμε. Ανεξάρτητα από το αν ο Τόρες έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με την Λαμία, νομίζω πως πρόκειται για ένα παίκτη που θα αντικαταστήσει επάξια τον Γιάννη Τακουρίδη».

Η προετοιμασία των κοκκινόμαυρων ολοκληρώθηκε την Παρασκευή χωρίς κάποιο απρόοπτο με τον Γιώργο Λυκούδη να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες εκτός από τον Χρήστο Καραμπέρη.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής: Ρουμελιώτης, Ρουμελιώτης, Ντονάς, Σαρικείσγλου, Λιβαθηνός, Βλαχοστάθης, Βασιλάκος, Μαυραγάνης, Χρηστιάς, Κωστόπουλος, Ιτάλο και Γεωργακόπουλος.