Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τυφλιώρη: «Μυστικό μας το οικογενειακό κλίμα»

Τυφλιώρη: «Μυστικό μας το οικογενειακό κλίμα»

Η Διονυσία Τυφλιώρη, μίλησε στο YellowRadio 92,8 και την εκπομπή YellowNews για το εκπληκτικό ξεκίνημα του Άρη με 5/5 νίκες και το άλμα των «κίτρινων» στην τρίτη θέση της Α1.

Η αρχηγός του Άρη που ξεχωρίζει με το πάθος, την προσωπικότητα της και γενικά με την εκπληκτική της απόδοση στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης, σχολίασε:

Για το απίθανο ξεκίνημα του Άρη: «Τα πέντε πρώτα παιχνίδια είναι αυτά που είπαμε ότι πρέπει να κερδίσουμε. Η επιτυχία έρχεται από το οικογενειακό κλίμα που έχουμε μεταξύ μας και η καλή προπόνηση που κάνουμε».

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί έχει πολύ καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός. Εμείς θα συνεχίσουμε την καλή δουλειά. Θα διαβάσουμε τον Παναθηναϊκό και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο».

Για τους παράγοντες που στηρίζουν το τμήμα: «Έχουμε τον κ.Ρετζεπέρη και τους ανθρώπους του που έχουν οργανώσει πολύ καλά το τμημα».

Για τον κόσμο του Άρη: «Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που έρχονται στο γήπεδο, αλλά θα ήθελα να καλέσω και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο να στηρίξουν την προσπάθεια μας».