LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Τηλεοπτική κλήρωση για το Λιγκ Καπ

Τηλεοπτική κλήρωση για το Λιγκ Καπ

Τηλεοπτική θα είναι η κλήρωση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» 2016-2017. Συγκεκριμένα την Τρίτη 8/11, στην εκπομπή «Στο Φιλέ» (19.00) που παρουσιάζει ο Παντελή Λώλης, στο Novasports 1 HD, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του final-4 θεσμού στο οποίο συμμετέχουν, Ηρακλής, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού:

«Δείτε live την Τρίτη 8/11 στις 19:00 στο Novasports1HD την εκπομπή για το βόλεϊ με τον Παντελή Λώλη και τη διαδικασία της κλήρωσης με τη συμμετοχή Ηρακλή, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Τρίτη 8 Νοεμβρίου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Novasports1HD την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Final Four του 6ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» στο βόλεϊ, που θα διεξαχθεί στην Λευκωσία το διήμερο 26-27 Ιανουαρίου με τη συμμετοχή των Ηρακλή, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.

Την κλήρωση θα σχολιάσουν από το στούντιο της Nova στην Κάντζα, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος και ο πασέρ του Παναθηναϊκού Θάνος Μαρούλης, από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν και από το στούντιο της Θεσσαλονίκης, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Ερνάντο Γκόμεζ και ο αρχηγός του Ηρακλή, Τάσος Γάτσης.

Η εκπομπή θα προβληθεί και από την υπηρεσία NovaGO και από το Web tv του Novasports.gr (www.Novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova).»

UNCATEGORIZED
19/12/2023

Μ.Δ.Ο. της Ε.Σ.Α.Π.: Στον Παναθηναϊκό η νίκη με 3-0 και «καμπάνες» στον Ολυμπιακό για το επεισοδιακό ματς στο Ρέντη

Με μηδενισμό του Ολυμπιακού και την κατακύρωση της νίκης με 3-0 στον Παναθηναϊκό τιμώρησε με απόφασή του το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ τους...