ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Time out επτά ημερών

Time out επτά ημερών

Μία μόλις εβδομάδα ξεκούρασης και διακοπών θα έχουν οι διεθνείς μας καθώς από την επόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους εν όψει της συμμετοχής της Ελλάδας στο European League.

Μπορεί οι υποχρεώσεις τις Ελλάδας και των διεθνών μας να ολοκληρώθηκαν την Κυριακή στο World League ωστόσο παίκτες και προπονητές θα έχουν στην διάθεσή τους μόλις 7 μέρες προκειμένου να ξεκουραστούν, να γεμίσουν μπαταρίες και να επιστρέψουν εκ νέου στο γήπεδο για τους αγώνες του European League.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Σωτήρη Δρίκου και του Κώστα Δεληκώστα η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ξεκινά από την ερχόμενη Δευτέρα 29 Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο της Πολίχνης και εν συνεχεία θα μεταφερθεί στον Εύοσμο όπου έχει δηλωθεί ως έδρα στον B Όμιλο.

Εκεί όπου θα ξεκινήσουμε τους αγώνες στις 10 και 11 Ιουλίου με αντίπαλο την Ρουμανία, ενώ στον Β Όμιλο συμμετέχουν η Σλοβενία, η Τουρκία, η Λευκορωσία και η Κροατία.

Στόχος της Εθνικής μετά τα αισιόδοξα μηνύματα που άφησε στον 7ο Όμιλο του World League είναι να πάει όσο καλύτερα μπορεί στην διοργάνωση και γιατί όχι να κατακτήσει την πρώτη θέση που δίνει την πρόκριση στο World League της επόμενης περιόδου.