DARK ROOM

Τιμή Χαριτωνίδη σε Σαμαρά και Ορεστιάδα

Τιμή Χαριτωνίδη σε Σαμαρά και Ορεστιάδα

Παρουσία μικρών αθλητών από τις ακαδημίες ομάδων της Ορεστιάδας και σε μια συγκινητική εκδήλωση ο Αποστόλης Χαριτωνίδης υλοποιώντας την υπόσχεσή του παρέδωσε στον Δήμο Ορεστιάδας και τη μνήμη του Νίκου Σαμαρά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Μεταμοσχευμένων αθλητών.

Ο Αποστόλης Χαριτωνίδης μπορεί να μην γεννήθηκε ή να έζησε στην Ορεστιάδα, ωστόσο έχοντας «πνευματικό πατέρα» του τον Γιάννη Κυλίτση αγάπησε την πόλη του Έβρου και από σήμερα λογίζεται πλέον ως  Ορεστιαδίτης…

Ο Χαριτωνίδης έχοντας βγει νικητής από την μάχη κατά της Λευχαιμίας συνέχισε να αγωνίζεται και να κερδίζει καθημερινές μάχες και εμπνευσμένος από τον «αετό» του ελληνικού βόλεϊ έφθασε στην κορυφή του κόσμου το καλοκαίρι κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα μεταμοσχευμένων αθλητών που φιλοξενήθηκε στην Μάλαγα.

Ένα μετάλλιο που είχε ταχθεί πολύ πριν τους αγώνες στην Ορεστιάδα και τη μνήμη του Νίκου Σαμαρά και σήμερα αυτό το μετάλλιο παραδόθηκε στον Δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη που το παρέλαβε εμφανώς συγκινημένος και υπερήφανος.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Γιάννης Κυλίτσης. Συνδετικός κρίκος του Χαριτωνίδη και της Ορεστιάδας  αφού ήταν αυτός που ουσιαστικά «μεταλαμπάδευσε» την αγάπη του για την πόλη του Έβρου και τον Νίκο Σαμαρά.

Δείτε τις δηλώσεις του Αποστόλη Χαριτωνίδη και Γιάννη Κυλίτση στο Ράδιο Έβρος