A2

Τιμή για Ροδίων Άθλησις

Τιμή για Ροδίων Άθλησις

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Εκπαιδευτηρίων “ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ” αποτέλεσε μια καλή αφορμή για τους ανθρώπους του εκπαιδευτικού Ομίλου να βραβεύσουν και την ομάδα βόλεϊ της Ροδίων Άθλησις που αποτελεί τα τελευταία χρόνια κόσμημα για το βόλεϊ της Δωδεκανήσου και της Α2.

Η εντυπωσιακή πορεία που έχει διαγράψει τα τελευταία χρόνια η Ροδίων Άθλησις τιμήθηκε από τους Ροδίτες και τα Εκπαιδευτήρια “Ροδίων Παιδεία”.

Η βράβευση προς την ομάδα βόλεϊ έγινε από τον γενικό διευθυντή του ομίλου κ. Κυριάκο Κυριακούλη παρουσία πολλών σπουδαστών των Εκπαιδευτηρίων.

Η απονομή του βραβείου αφορούσε, τόσο στις επιτυχίες των τελευταίων 4 ετών μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, όσο και στην εξαιρετική παρουσία των αθλητών της ομάδας εντός και εκτός γηπέδων.

Μια πορεία που ξεκίνησε ως μια μεγάλη παρέα που στη συνέχεια ενισχύθηκε και πλέον λειτουργεί υποδειγματικά διεκδικώντας ότι καλύτερο μπορεί στην Α2.

Μάλιστα οι άνθρωποι της Ροδίων δεν ξέχασαν παλιούς και νέους που συντέλεσαν σε αυτή την 4ετή πορεία τους ευχαριστώντας τους Ριζούλη Λευτέρη,Μακρή Νίκο,Χρήστο Μοσχους,Μαυράκη Κυριάκο,Κοκολάκη Μανώλη,Μπαρδή Βασίλη,Άμμαλο Γιάννη,Παπακωνσταντίνου Λοίζο,Γκένοβ Ντάνιελ,Καρπαθάκη Κων/νο,Καλαιτζή Γιώργο,Κοτίτσα Δημήτρη,Γιώτη Δημήτρη Καρύδα Γιάννη,Σκορδούλη Γιάννη,Προδρομίδη Βασίλη,Τσακογιάννη Ιωάννη,Χουσίδη Θεόδωρο,Κάλα Πέτρο,Καβαρατζή Γιάννη,Σταυλά Ρωσσέτο,Ρουσέττο Σταύρο,Δεληγιώργη Αλέξανδρο αλλά και στον προπονητή μας Αντωνιάδη Νίκο.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...