Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τιμή και ανησυχία για τη βία από Μπουτάρη (φωτ.)

Τιμή και ανησυχία για τη βία από Μπουτάρη (φωτ.)

Το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης κατά την έναρξη της συνεδρίασης τίμησε την Κυπελλούχο ομάδα του ΠΑΟΚ ενώ ο Δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης φανέρωσε την ανησυχία του για τα επεισόδια βίας στα γήπεδα.

Ο κ. Μπουτάρης απένειμε τιμητικά διπλώματα ενώ με τη σειρά της  η ομάδα έδωσε στο Δήμαρχο μια μπάλα και μια μπλούζα υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες.

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της βράβευσης για τη βία στα γήπεδα ενώ τόνισε ότι πρέπει να μπει τάξη στη βία στα γήπεδα, δείχνοντας των προβληματισμό του.

Την ικανοποίηση και τη συγκίνησή τους για την εκδήλωση εξέφρασαν τόσο ο Πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ όσο και οι αθλητές, οι οποίοι ευχαρίστησαν το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο. «Η μεγαλύτερη από όλες τις τιμές για τους αθλητές είναι να τους τιμάει η ίδια η πόλη τους», σημείωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης και συμπλήρωσε: «Αυτή η βράβευση είναι μια πρώτη δικαίωση για όλους μας και κυρίως για τον πρόεδρο του Δ.Σ. Δίνουμε την υπόσχεση ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι εδώ και θα γεμίσει με πολλούς τίτλους την πόλη».

Στη μεγάλη επιτυχία του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφέρθηκαν οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, Σταύρος Καλαφάτης, Γλυκερία Καλφακάκου, Γιάννης Δελής και Γιώργος Ρακκάς και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ενώ στη βράβευση παραβρέθηκαν πολιτικοί και εκπρόσωποι φορέων της πόλης.

Στον πρόεδρο του ΤΑΠ, Γεώργιο Ανδρέου και στον αρχηγό της ομάδας πετοσφαίρισης του ΠΑΟΚ, Βασίλειο Κουρνέτα, απονεμήθηκε η ανώτατη τιμητική διάκριση (πιστό αντίγραφο της Λάρνακας του Φιλίππου Β΄), ενώ δόθηκαν και 20 τιμητικές διακρίσεις (πάπυροι) σε όλα τα μέλη της ομάδας. Ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Δικεφάλου, Βασίλης Κουρνέτας, από την πλευρά του ανέφερε: «Η σημερινή βράβευση μας δίνει δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια. Όχι μόνο για το στόχο, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά να φέρουμε κόσμο και μικρά παιδιά στο γήπεδο».

Τα συγχαρητήριά τους στην ομάδα βόλεϊ έδωσαν επίσης ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Σταύρος Καλαφάτης, οι επικεφαλής των υπολοίπων παρατάξεων, καθώς και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο Ερνάντο Γκόμεζ με περηφάνεια πόσταρε φωτογραφίες από τη βράβευση:

mpoytaris_gomes