A2

Τίμησε, αλλά… πίκρανε τον Ξενάκη (vid)

Τίμησε, αλλά… πίκρανε τον Ξενάκη (vid)

Τη δεύτερη νίκη του σε 4 φετινά ματς στο πλαίσιο του Β’ Ομίλου της Α2 Ανδρών πέτυχε ο Εθνικός Πειραιά επικρατώντας εύκολα με 3-0 (25-14, 25-15, 25-16) του Ακρίτα Καλαμάτας, που αγωνίστηκε με απουσίες.

Η ομάδα του Γιώργου Κλαρούδα, παρά τη διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλο αντιμετώπισε το παιχνίδι με σοβαρότητα και όπως τόνισε στο Volleyplanet και ο τεχνικός του πειραϊκού σωματείου “πετύχαμε μία νίκη ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης για τη συνέχεια. Περιμένουμε στη συνέχεια να εμφανίσουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο”

Στο περιθώριο του αγώνα ο Εθνικός τίμησε με πλακέτα τον πρώην αθλητή του και νυν του Ακρίτα, Μάνο Ξενάκη για τη προσφορά του στο σύλλογο.

Το μέλος της διοίκησης Σπύρος Θεοδωράτος αλλά και Πρόεδρος του τμήματος βόλει Νίκος Νικολινάκος έκαναν την απονομή, ευχαριστώντας τον Μάνο Ξενάκη για τη πολύτιμη συνεισφορά του στο σύλλογο σε δυο ανόδους της ομάδας.

Από κοντά και ο γνωστός σε όλους “Εθνικάρας” Γιάννης Ματζουράνης.

Δείτε το video της απονομής

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...