A2

Τίμησε Φιλαθλητικό/ Λαρισαϊκό ο Πορφύρας

Τίμησε Φιλαθλητικό/ Λαρισαϊκό ο Πορφύρας

Μαθήματα ήθους και αθλητικού ευ αγωνίζεσθε παρέδωσε για μια ακόμη φορά ο Πορφύρας και η διοίκησή του. Πριν την αναμέτρηση της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του Β Ομίλου της Α2 γυναικών η ομάδα του Πειραιά τίμησε την πρωταθλήτρια ομάδα του Φιλαθλητικού /Λαρισαϊκού αποδεικνύοντας πως «πρεσβεύει» κάτι το διαφορετικό.

Ο Πορφύρας μπορεί να είχε χάσει το τρένο της ανόδου εδώ και αρκετές εβδομάδες από τον Φιλαθλητικό/Λαρισαϊκό, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να τιμήσει την ομάδα της Θεσσαλίας για την άνοδό της.

Ο αγώνας της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Φιλαθλητικό /Λαρισαϊκό αν και αδιάφορος βαθμολογικά αποτέλεσε για όλους τους ανθρώπους του Πορφύρα μια μικρή γιορτή καθώς η διοίκηση των Πειραιωτών τίμησε την φιλοξενούμενη ομάδα για την άνοδό της και άπαντες της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην Α1.

Πριν την αναμέτρηση ο Μανώλης Κελέκος παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον αντιπρόεδρο του Φιλαθλητικού/Λαρισαϊκου  Θανάση Αναγνωστόπουλο με τον κόσμο να χειροκροτά τις δύο ομάδες που έβγαλαν μαζί κοινή φωτογραφία αποδεικνύοντας πως ο αθλητισμός πάνω από όλα είναι πολιτισμός και σεβασμός προς τον αντίπαλο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Πορφύρας έκλεισε με χαμόγελα τη χρονιά καθώς επικράτησε με 3-0 του Φιλαθλητικού /Λαρισαϊκού και ανανέωσε το ραντεβού του με τους φιλάθλους του στο νέο πρωτάθλημα έχοντας πρωταγωνιστικούς στόχους.

porfyras-filathlitikos-omadikh-2015

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...