A2

Τίμησε τον Χρ. Παπαθανασίου η Θέτιδα

Τίμησε τον Χρ. Παπαθανασίου η Θέτιδα

Aφιερωμένο  στον αδικοχαμένο προπονητή Χρ. Παπαθανασίου, ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της Θέτιδας Βούλας με  τον ΖΑΟΝ για τον Α1 υποόμιλο που έληξε με 2-3 υπέρ της ομάδας της Πηνελόπης Μπλάμης.

Για αυτό με την ολοκλήρωση του πρώτου σετ, ο πρόεδρος του συλλόγου της Βούλας,  Τάσος Τριανταφύλλου, κάλεσε κοντά του τους γονείς και την σύζυγο του Χρήστου Παπαθανασίου, Νατάσα Πλατανιώτη, που βρέθηκαν στην κερκίδα και τους προσέφερε ένα προπονητικό ενθύμιο της πορείας του αδικοχαμένου τεχνικού που ο χαμός του συγκλόνισε τον κόσμο του βόλεϊ.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Θέτιδας Βούλας για το παιχνίδι και το αποτέλεσμα με τον ΖΑΟΝ ανέφερε: «Το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογική αξία, αλλά κυρίως προετοιμασίας, ενόψει της πρώτης φάσης των πλέϊ οφ ανόδου στην Α1, όπου μετέχει η ομάδα μας, καθώς τερμάτισε στην 2η θέση του 1ου υποομίλου.

Οι αγώνες της πρώτης φάσης ξεκινούν το τριήμερο 15-17/4 σε ουδέτερη έδρα με την συμμετοχή των Ηλυσιακού, Πανιωνίου και Μεσσηνιακού όπου την πρόκριση στην τελική φάση των πλέϊ οφ θα κατακτήσουν οι δύο πρώτοι.

Στη συνέχεια οι δύο πρώτοι του Νότου θα σχηματίσουν νέο όμιλο με τους δύο νικητές του Βορρά, όπου σε ουδέτερη έδρα το τριήμερο 22-24/4 θα αγωνιστούν για τρεις θέσεις στην Α1.

Voula foto papathanasiou-890

Να σημειώσουμε πως αυτός ήταν ο τελευταίος εντός έδρας επίσημος αγώνας για φέτος της ομάδας μας και για αυτό τον λόγο ο σύλλογος μας ήθελε να αφιερώσει αυτή την πορεία, όπως και κάθε νίκη σε έναν δικό μας άνθρωπο που έφυγε από κοντά μας άδικα, τον Χρήστο μας, τον coach όλων μας, του οποίου η παρουσία θα είναι πάντοτε δίπλα μας, στον σύλλογο του την Θέτις.

Για αυτό με την ολοκλήρωση του πρώτου σετ, ο Πρόεδρος του συλλόγου μας κάλεσε κοντά του τους γονείς και την σύζυγο του Χρήστου Παπαθανασίου, που βρέθηκαν στην κερκίδα και τους προσέφερε ένα προπονητικό ενθύμιο της πορείας του Χρήστου Παπαθανασίου στον σύλλογο μας.»

 ΑΣΠ Θέτις – ΖΑΟΝ 2-3 (21-25, 32-30, 21-25, 25-20, 13-15)

Θέτιδα (Σωτηρόπουλος): Βρέλλου, Τουρνάκη, Μελετιάδη, Αλεξανδροπούλου, Φραγκιαδάκη, Ζήση Π, Καραμπαλή (λ), Κερασιώτη (λ), Φωτεινού, Λεωνίδου, Αναγνώστου

ΖΑΟΝ (Μπλάμη): Τσατσούρη, Καλαϊντζάκη, Φιλιπιόνκα, Γιαννακοπούλου, Κιουτσιούκη, Μουρατίδη, Ξηνταρά (λ) / Νικολέτου (λ), Αναστασίου

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...