ΔΙΕΘΝΗ

Τιμώρησε οπαδό της η Μόντενα!

Τιμώρησε οπαδό της η Μόντενα!

Η ιταλική Μόντενα ανακοίνωσε πως εντόπισε το φίλαθλο που πέταξε νερό στους διαιτητές στην αναμέτρηση με την Πιατσέντζα και πως τον αποκλείει από το επόμενο εντός της ομάδας, ακολουθώντας τις συστάσεις της ιταλικής Λίγκας που δεν αστειεύεται!

Δεν είναι ελληνικό… είναι ιταλικό! Στο φινάλε της αναμέτρησης Μόντενα-Πιατζέντζα, φίλαθλος πέταξε νερό στο διαιτητικό δίδυμο και η πράξη αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από την Ιταλική Λίγκα, η οποία μέσω του διευθύνοντος συμβούλου της είχε δηλώσει: «Η Μόντενα θα πρέπει να λάβει μέτρα για τον εντοπισμό του και τη μη πρόσβασή του στο επόμενο παιχνίδι ενώ σε περίπτωση υποτροπής, το θέμα θα αναφερθεί στις τοπικές αστυνομικές αρχές».

Έτσι, με δελτίο Τύπου, η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε ότι έχει ήδη λάβει μέτρα για τον φίλαθλο που «μπουγέλωσε» τους διαιτητές και ότι ο συγκεκριμένος θα χάσει την 1η Μαρτίου το ματς με τη Ραβέννα!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι οργανωμένοι της Μόντενα «Irriducibili Gialloblu» έβγαλαν και ανακοίνωση στην οποία αν και δεν είχαν εμπλοκή στο δυσάρεστο συμβάν ζητούσαν συγγνώμη από το διαιτητή, το Σύλλογο αλλά και από οποιονδήποτε φίλο του βόλεϊ προσέβαλε αυτή η χειρονομία!

Κι όμως συμβαίνουν και αυτά…