Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Την Παρασκευή στο Ηράκλειο ο Wieczorek

Την Παρασκευή στο Ηράκλειο ο Wieczorek
Την Παρασκευή αναμένεται στο Ηράκλειο το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, David Wieczorek και αν δεν προκύψει κάτι με τα χαρτιά του υπολογίζεται κανονικά απο τον Κώστα Δεληκώστα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο.
Ο 26χρονος Αμερικανός ακραίος με το που φθάσει στην Κρήτη την Παρασκευή αναμένεται να προπονηθεί και να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες. Μάλιστα οι “ασπρόμαυροι” ελπίζουν να αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (15/01) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.
Όπως ενημέρωσε και το ΤΑΑ ΟΦΗ “το παιχνίδι θα γίνει με το καθεστώς του 10%, που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση, σε ότι αφορά στην παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο. Λόγω της περιορισμένης δυνατότητας παρουσίας φιλάθλων, γίνεται γνωστό ότι, θα εκδοθούν λίγα εισιτήρια.
Προτεραιότητα παρουσίας στο γήπεδο, θα έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και της κάρτας μέλους Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ενώ, δεν θα ισχύσει καμία κάρτα ελευθέρας εισόδου.
Η είσοδος στο γήπεδο, επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Πληροφορίες για τα εισιτήρια του αγώνα στο 2810-311525″.