LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Με την βοήθεια του κόσμου η κούπα

Με την βοήθεια του κόσμου η κούπα

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού προκειμένου να πανηγυρίσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιά έκανε ο Δημήτρης Καζάζης με δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου, ενώ παράλληλα τόνισε πως η δυσκολία του ημιτελικού δεν του επέτρεψε να κάνει το ροτεϊσον.

Η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης αλλά και η πολύ καλή εμφάνιση του Άρη διαφοροποίησαν τα πλάνα του τεχνικού του Ολυμπιακού στον ημιτελικό και όπως τόνισε χρειάστηκε η είσοδος του Αντρέϊ Ντιάτσκοφ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης υπογράμμισε «Στην αρχή νομίζαμε ότι θα αντιμετωπίζαμε τον Άρη των δύο προηγούμενων αναμετρήσεων. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε και αξίζουν στον Γιάννη Μέλκα γιατί έχει αλλάξει την ομάδα. Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι, νομίζαμε ότι θα έχουμε ένα εύκολο παιχνίδι και χάσαμε το πρώτο σετ εύκολα. Έπρεπε να ανεβάσουμε την απόδοση μας και με την είσοδο του Ντιάτσκοφ που έκανε εκπληκτικό παιχνίδι, ο αγώνας ήταν ισορροπημένος.  Θέλαμε να πάρουμε μία εύκολη νίκη και να κάνουμε ροτέισιον αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα από αυτά. Κερδίσαμε μεν αλλά η δυσκολία ήταν πολύ μεγάλη».

Για τον αυριανό τελικό ο Δημήτρης Καζάζης ζήτησε την βοήθεια του κόσμου, ενώ δήλωσε πως πρέπει οι παίκτες του να παρουσιαστούν αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι.

«Ένας τελικός είναι τελείως διαφορετικός γιατί δεν έχεις το δικαίωμα να μην μπεις αποφασισμένος, συγκεντρωμένος, όπως και το θέλω που είναι πολύ σημαντικό στοιχείο και όλα αυτά θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης. Είναι ένας τελικός, δεν είναι ένα παιχνίδι σειράς ή αγωνιστικής. Είχαμε κοντά και τον κόσμο μας, πιστεύω αύριο θα είναι ακόμα περισσότερος και είναι πολύ σημαντική η βοήθειά του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Πειραιωτών.