Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τίτλοι τέλους για Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Τίτλοι τέλους για Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Μαύρη σελίδα στην ένδοξη ιστορία του έγραψε σήμερα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης καθώς  η διοίκηση των Θρακιωτών με επιστολή της προς την ΕΣΑΠ δήλωσε αδυναμία να ταξιδέψει στην Κρήτη για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής κόντρα στον ΟΦΗ, με αποτέλεσμα να μηδενιστεί πετόντας έτσι “λευκή” πετσέτα στην υπόθεση παραμονής του στην μεγάλη κατηγορία.. 

Ένα ακόμη “χτύπημα” κατά της αξιοπιστίας της δέχθηκε η Volleyleague, καθώς η αδυναμία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης να ταξιδέψει στην Κρήτη αποτελεί ένα σοβαρό στίγμα κατα της διοργανώτριας Αρχής.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μη μπορώντας να ανταποκριθεί στο οικονομικό κόστος της αποστολής προς το Ηράκλειο της Κρήτης ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον ΟΦΗ…

Κατά συνέπεια η μοναδική ομάδας της Θράκης στην Volleyleague που μέχρι πρόσφατα χάριζε παίκτες στις Εθνικές μας ομάδες μηδενίστηκε και ουσιαστικά ξεκίνησε την πορεία της προς την Α2 προκαλώντας θλίψη για την σημερινή της εικόνα. 

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

Κατόπιν επιστολής του Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης προς την Ε.Σ.Α.Π. σχετικά με την αδυναμία του να βρεθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ο.Φ.Η. για την 16η αγωνιστική η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως ο αγώνας κατοχυρώνεται με 3-0 σετ (25-0, 25-0, 25-0) υπέρ του Ο.Φ.Η. και ο Μ.Γ.Σ.Εθνικός μηδενίζεται.