A2

Τίτλοι τέλους για Λαμπιτσάκη

Τίτλοι τέλους για Λαμπιτσάκη

Μετά από 13 χρόνια  σπουδαίας προσφοράς στο Αιγάλεω, αποτελεί παρελθόν η Ντόρα Λαμπιτσάκη. Η 27 χρόνη κεντρική (1μ78)  που υπηρέτησε με συνέπεια και πάθος, το  Σίτι από τις ακαδημίες του συλλόγου μέχρι σήμερα και βοήθησε σημαντικά στην περυσινή παραμονή του συλλόγου στην Α2, γνωστοποίησε την αποχώρηση της λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η διοίκηση του Αιγάλεω, με τη σειρά της εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία την ευχαριστεί για την προσφορά της στο σύλλογο και αφήνει ανοιχτή την πόρτα της συνεργασίας τους και πάλι στο μέλλον:

Lambitsaki vlaxou, ioannou 0009876

“Η επί χρόνια αρχηγός της ομάδας κ αθλήτρια μας από τις ακαδημίες του συλλόγου Ντορα Λαμπιτσακη λογω επαγγελματικών υποχρεώσεων της αλλάζει στέγη για την φετινή χρονιά .

Lambitsaki profil -234567

Την ευχαριστούμε για την πολύχρονη προσφορά της για το ήθος της για την αμέτρητη αγάπη της για το Αιγάλεω..Ντόρα να είσαι καλά κ να θυμάσαι ότι η πόρτα του Αιγάλεω θα είναι πάντα διάπλατα ανοιχτή για σένα.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...