Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τίτλοι τέλους για Πανναξιακό στη Volleyleague

Τίτλοι τέλους για Πανναξιακό στη Volleyleague

Μια από τις μελανότερες σελίδες της ιστορίας του έγραψε σήμερα ο Πανναξιακός καθώς η ομάδα των Κυκλάδων που τα τελευταία χρόνια χάρισε μεγάλες επιτυχίες στους φιλάθλους του σε Ελλάδα και Ευρώπη, αποβλήθηκε και επίσημα από την Volleyleague.

Με ανακοίνωση της η ΕΟΠΕ επισημοποίησε την αποβολή του Πανναξιακού από την Volleyleague έπειτα από την μη προσέλευση της ομάδας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. 

Μια εξέλιξη που ουσιαστικά ήταν δεδομένη και απλά αποτέλεσε το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου για μια ομάδα που πριν την διακοπή του πρωταθλήματος ήταν στην πρώτη θέση του Β Ομίλου με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια της, αλλά η διακοπή λόγω κορονοϊού έφερε τα πάνω κάτω στο σωματείο της Νάξου.

Ένα γεγονός που στιγματίζει την φετινή Volleyleague αφού μιλάμε για μια ομάδα που κατά το πρόσφατο παρελθόν αποτέλεσε μια από τις κορυφαίες του ελληνικού βόλεϊ έχοντας πρωταγωνιστήσει σε τελικούς πρωταθλήματος και Κυπέλλου αλλά και με εξαιρετικές παρουσίες στην Ευρώπη πριν μερικά χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

 Μετά τη μη προσέλευση της ομάδας του Πανναξιακού για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου της Volley League Γυναικών απέναντι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 2 του Γενικού κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες του Πρωταθλήματος.