Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τίτλοι τέλους για Σωτηρόπουλο-Καλαϊτζίεβα!

Τίτλοι τέλους για Σωτηρόπουλο-Καλαϊτζίεβα!

Αποχώρηση-σοκ  του Κώστα Σωτηρόπουλου μια εβδομάδα πριν από την έναρξη της Α1, είχαμε από τον πάγκο της Θέτιδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet, ο μέχρι τώρα τεχνικός της νεοφώτιστης ομάδας , ο οποίος οδήγησε το σύλλογο της Βούλας από τα περυσινά μπαράζ της Α2 στα σαλόνια της Α1, και δημιούργησε το φετινό ρόστερ της ομάδας, σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας Τάσο Τριανταφύλλου, εξέφρασε την πρόθεση να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους από την τεχνική ηγεσία της Θέτιδας, μαζί με τη σύζυγο – παίκτρια του συλλόγου, Μαρίνα Καλαϊτζίεβα.

georgopoulou-ntosie-4567890

Ο πρόεδρος της Θέτιδας έδειξε άμεση κατανόηση στην επιθυμία του Κώστα Σωτηρόπουλου και μέσα σε φιλικό κλίμα, ολοκληρώθηκε το «βελούδινο διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών.

Επειδή δεν υπήρχε χρόνος για εξεύρεση άλλου προπονητή, ο κ. Τριανταφύλλου αποφάσισε μετά από συνεννόηση με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, να εμπιστευτεί την τεχνικής ηγεσία στην μέχρι τώρα βοηθό του κ.Σωτηρόπουλου, Αγγελική Γεωργοπούλου, η οποία γνωρίζει άριστα το έμψυχο υλικό και τα αποδυτήρια της ομάδας.

Μάλιστα η κ. Γεωργοπούλου θα πάρει το επίσημο «βάπτισμα του πυρός» την επόμενη εβδομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1, κόντρα στον ΠΑΟ στο κλειστό του Μετς ενώ ήταν αυτή που κοουτσάρισε τη Θέτιδα στο χτεσινό νικηφόρο φιλικό (2-3) με την Ηλιούπολη.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...