Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τίτλοι τέλους για Χίπε σε Ολυμπιακό

Τίτλοι τέλους για Χίπε σε Ολυμπιακό

Έπειτα από 6 απόλυτα πετυχημένα χρόνια στον Ολυμπιακό με τον οποίο πανηγύρισε 4 πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα και ένα Τσάλεντζ Καπ, η Σάσκια Χίπε αποτελεί παρελθόν απο τον Πειραιά καθώς η διοίκηση των “ερυθρολεύκων” ανακοίνωσε το…τέλος εποχής της Γερμανίδας διαγώνιας στο “λιμάνι” και την ευχαρίστησε για τα όσα έχει προσφέρει…

Οι…δρόμοι του Ολυμπιακού και της Χίπε χωρίζουν μετά από έξι χρόνια. Έξι χρόνια γεμάτα διακρίσεις και επιτυχίες για την Σάσκια Χίπε που με την παρουσία της εντός και εκτός γηπέδων φρόντισε να γράψει το όνομά της ανεξίτηλα στην ιστορία των “ερυθρολεύκων” και να αγαπηθεί σαν… Πειραιώτισσα από τους φιλάθλους της ομάδας.

Ωστόσο “όλα τα ωραία, κάποτε τελειώνουν” και έτσι οι “τίτλοι τέλους” για την Χίπε στην ομάδα έπεσαν σήμερα με την επίσημη ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο οποίος ευχαρίστησε για την Γερμανίδα για τα όσα μοναδικά έζησαν την τελευταία 6ετία.

Από την πλευρά της η Σάσκια Χίπε μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού υπογράμμισε «Όταν ήρθα πριν από 6 χρόνια, δεν μπορούσα καν να φανταστώ πόσο υπέροχα θα περνούσα εδώ. Από την πρώτη στιγμή ερωτεύτηκα τη χώρα. Επιπλέον, είχα την τύχη να έρθω σε ένα σύλλογο όπου οι άνθρωποι του με υποδέχτηκαν με μια μεγάλη αγκαλιά. Κόκκινη οικογένεια. Αυτά που ήταν απλά λόγια έγιναν πραγματικότητα. Θέλω να πω ευχαριστώ για όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε μαζί. Με κάνατε να νιώσω σαν το σπίτι μου μακριά από το σπίτι μου. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Για πάντα στην καρδιά μου».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Ό,τι ζήσαμε όμως μαζί αυτά τα 6 χρόνια, δεν θα σβήσει ποτέ. Με όλες τις τιμές που αρμόζουν στην καριέρα και το ήθος της, ο Ολυμπιακός αποχαιρετά την Γερμανίδα από… τον Πειραιά, Σάσκια Χίπε!

Μια αθλήτρια που τίμησε από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία, τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και την Ελλάδα την οποία αγάπησε και από την οποία αγαπήθηκε. Υπάρχουν πολλά highlights που μπορούν να μπουν στο άλμπουμ των αναμνήσεων, όμως ποτέ δεν θα ξεχάσουμε την αφοσίωσή της, την αγωνιστικότητα και το πάθος της, που την έκαναν κομμάτι της άφθαστης Ιστορίας του συλλόγου μας.

Σε ευχαριστούμε Σάσκια!

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
25/06/2022

Επιμένει για εξωτερικό η Χαντάβα: «Ευχαριστώ την ΑΕΚ. Ευχής έργο να ανεβαίνει ο ανταγωνισμός στη Volleyleague»  

Το επόμενο βήμα της διεθνούς ακραίας Εύας Χαντάβα θα είναι με βεβαιότητα στο εξωτερικά με την μέχρι πρότινος αρχηγό του Παναθηναϊκού να απαντά αρνητικά...