ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Το «αντίο» της Χαντάβα στην Εθνική με μια πρόκριση στο Euro 2023

Το «αντίο» της Χαντάβα στην Εθνική με μια πρόκριση στο Euro 2023

Μετά την ολοκλήρωση του προκριματικού ομίλου και την πρόκριση της Εθνική γυναικών στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ήρθε η σειρά της πιο πιστής “στρατιώτη” της γαλανόλευκης να πει “αντίο” στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Από τα 16 της στην Εθνική ομάδα, η έμπειρη ακραία δεν αρνήθηκε ποτέ κλήση, ήταν παρούσα σε χαρές και λύπες τιμώντας το εθνόσημο. Ακόμα και το φετινό καλοκαίρι που πολλές βασικές Ελληνίδες αθλήτριες αποχαιρέτησαν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, η ίδια έμεινε να στηρίξει την προσπάθεια του νεανικού συνόλου που δημιούργησε ο Αμποντάνζα. Και… δικαιώθηκε, αφού το “αντίο” της συνοδεύεται με το εισιτήριο της γαλανόλευκης στο επόμενο Ευρωβόλεϊ, δίνοντας την καλύτερη σκυτάλη στη νέα γενιά που έχει όλα τα φόντα να πάει ψηλά.

“Ελλάδα, ήταν τιμή μου”, έγραψε η Χαντάβα στο μήνυμά της και συνέχισε: “Μετά από 16 χρόνια που ήμουν μέλος της Εθνικής ομάδας, ήρθε η ώρα για εμένα να πω το αντίο. 150 συμμετοχές αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά το 2006 όταν ήμουν 16 χρονών και σχεδόν έτρεμα σε κάθε πόντο. Ήμουν πάντα τόσο χαρούμενη και υπερήφανη που αγωνιζόμουν για αυτήν την ομάδα στα καλά και τα κακά, στις επιτυχίες και τις απογοητεύσεις.

Όπως λένε όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν και έφτασε για μένα η ώρα να κλείσω αυτόν τον μεγάλο κύκλο που σημαίνει πολλά στη ζωή μου με μια καλή ανάμνηση, την πρόκριση στο επόμενο Euro 2023.  Εις το επανειδείν”!