ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το χαμένο… γοβάκι της Μαρίνας

Το χαμένο… γοβάκι της Μαρίνας

Ο ρόλος της μοντέρνας  “Σταχτοπούτας του Κυπέλλου” φαίνεται πως δεν ταιριάζει στην ξανθιά λίμπερο της Ηλιούπολης, Αργυροπούλου, αφού για δεύτερη φορά σε φάιναλ φορ Κυπέλλου η ΑΕΚ δεν της επέτρεψε να μεταμορφωθεί σε φιναλίστ και μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια της Δήμητρας Λυκογιάννη να στρέψει πάνω της τα βλέμματα όλων στον αυριανό τελικό “χορό με το βασιλιά” Ολυμπιακό για τη διεκδίκηση της ιστορικής κούπας.

argyropoulou_filathlitikos_larisaikos

To 2012-2013 στη Σαντορίνη, στην παρθενική της παρουσία σε φάιναλ φορ Κυπέλλου με την ομάδα «Σταχτοπούτα» του θεσμού Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό, όλα της φαίνονταν… παραμυθένια. Για αυτό και παρά τον αποκλεισμό της στα ημιτελικά με 3-0 σετ από την δευτεραθλήτρια ΑΕΚ η ακραία τότε της θεσσαλικής ομάδας, Μαρίνα Αργυροπούλου έφυγε από το νησί, πιο πλούσια σε εμπειρίες και με τη χαρά της ιστορικής συμμετοχής “ζωγραφισμένη” στο πρόσωπό της.

imitelika_ilioupoli_aek_xios_kypello

Στα χθεσινά ημιτελικά του φάιναλ φορ Κυπέλλου της Χίου, τρία χρόνια μετά, έχοντας δουλέψει πολύ σκληρά για να “γράψει” ξανά ιστορία σε μια ακόμη γιορτή του αθλήματος, η 21χρονη λίμπερο της πρωτάρας Ηλιούπολης είδε και πάλι την “Ένωση”, λίγο πριν οι δείκτες του ρολογιού δείξουν 12, να μετατρέπει ξανά το όνειρο της πρόκρισης στον τελικό, σε… εφιάλτη.

argyropoulou_voukovic

«Θέλαμε κάτι περισσότερο και δουλεύαμε πολύ για αυτό! Δυστυχώς όμως δεν ήρθε… Μετά το 2ο σετ μας κυρίευσε το άγχος και πέσαμε πολύ σαν απόδοση. Σε γενικές γραμμές πάντως ήταν μία καλή εμπειρία για εμάς και μία επιβράβευση για την φετινή μας πορεία στο πρωτάθλημα» δήλωσε στο Volleyplanet η Λαρισαία άσος της νέας «Σταχτοπούτας» του θεσμού, που δεν θα σταματήσει να αναζητά το… γυάλινο γοβάκι, καθώς πιστεύει ότι «θα’ ρθει κι αυτό κάποια στιγμή… Αλλωστε αρχή είναι ακόμη!»