DARK ROOM

Το δώρο της ΚΑΕ για τα 13α γενέθλια του γιου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου  

Το δώρο της ΚΑΕ για τα 13α γενέθλια του γιου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου  

Παραμονή των γενεθλιών του ο γιος της αδικοχαμένης Ρούξι Ντουμιτρέσκου, Φίλιππος είχε την επιθυμία να βρεθεί στη Stark Arena και να παρακολουθήσει δίπλα στον πάγκο του Παναθηναϊκού την αναμέτρηση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανταποκρίθηκε άμεσα και έτσι ο 13χρονος Φίλιππος μαζί με την οικογένεια του προπονητή του από την ομάδα μπάσκετ της Άλφα Σιμπίου βρέθηκε στην «καυτή έδρα» του Ερυθρού Αστέρα. Ο μικρός αψήφησε την έδρα και με περίσσιο θάρρος στα μισά της αναμέτρησης έβγαλε το φούτερ του φανερώνοντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Αμέσως μετά την αναμέτρηση, οι άνθρωποι της ΚΑΕ του δώρισαν μεταξύ άλλων τη φανέλα του Λεσόρ γνωρίζοντας ότι είναι ο αγαπημένος του παίκτης ενώ το… κερασάκι στην τούρτα ήταν η υπογραφή του Γάλλου σέντερ στη φανέλα! Ο 13χρονος είχε συνομιλία και φωτογραφήθηκε με τον Κώστα Σλούκα, ποστάροντας στο λογαριασμό του όλες τις φωτογραφίες της βραδιάς. Μάλιστα, ο Φίλιππος που λατρεύει το μπάσκετ, παρέμεινε στο Βελιγράδι για να παρακολουθήσει και την αναμέτρηση Παρτιζάν-Ρεάλ Μαδρίτης!

Η «πράσινη» οικογένεια άνοιξε την αγκαλιά της για τον μικρό που ανανέωσε το ραντεβού του για την επόμενη φάση της Euroleague, αυτή τη φορά στην ΟΑΚΑ!