ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Το ευχαριστώ της ΕΟΠΕ στον Αραγιάννη για τη στήριξη στην Εθνική γυναικών

Το ευχαριστώ της ΕΟΠΕ στον Αραγιάννη για τη στήριξη στην Εθνική γυναικών

Η Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε όσους στήριξαν το καλοκαίρι την προσπάθεια της Εθνικής γυναικών, αποκαλύπτοντας την αρωγή του μέχρι πέρυσι χορηγού του βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, Θάνου Αραγιάννη σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο καλοκαίρι για την ΕΟΠΕ.

Έναν αφανή υποστηρικτή, λοιπόν, είχε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γυναικών κατά τη διάρκεια των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και στην ΕΟΠΕ θέλουν αν μη τι άλλο το παράδειγμα του νεαρού επιχειρηματία να το ακολουθήσουν και άλλοι.

Θυμίζουμε ότι ο Αραγιάννης (ένθετη φωτ.) ασχολήθηκε ενεργά με το βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, έκανε επαφές στο χώρο αφού παρακολουθούσε τόσο την Εθνική ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι αλλά και ακολουθούσε τις αποστολές με αποτέλεσμα να κάνει γνωριμίες με τον κόσμο της πετοσφαίρισης.

Μετά το νταμπλ με τον Παναθηναϊκό, οι Μαλακατές-Βρανόπουλος του ανακοίνωσαν ότι δεν επιθυμούν να συνεχιστεί η οποιαδήποτε εμπλοκή του με το τμήμα αλλά μπορεί ο αθηναϊκός σύλλογος να έχασε έναν μεγάλο χορηγό του, το ελληνικό βόλεϊ όμως κέρδισε έναν νέο συμπαίκτη. Σε μια πολύ δύσκολη καμπή για την Ομοσπονδία, ο νεαρός επιχειρηματίας είχε τη διάθεση να στηρίξει τη γαλανοόλευκη (σ.σ ήταν η μόνη χορηγία στη φανέλα) και εκ του αποτελέσματος έφερε -και στην ελληνική ομάδα που προκρίθηκε στα τελικά του Ευρωβόλεϊ, γούρι!

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής γυναικών, που συνοδεύτηκε από την τρίτη συνεχόμενη πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ο Πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσοι ήταν αρωγοί της «γαλανόλευκης» προσπάθειας.

Ειδικότερα, θερμές ευχαριστίες στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα στην αεικίνητη Αντιπεριφερειάρχη Βούλα Πατουλίδου, στον Δήμο Καλαμαριάς και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο Γιάννη Δαρδαμανέλη, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πετοσφαίρισης Θεσσαλονίκης και στο προσωπικό της για τη πολύτιμη βοήθειά τους, καθώς και στα ΕΑΚ Μίκρας και στον πρόεδρο Τριαντάφυλλο Πέτρογλου για τη στήριξη που προσέφεραν στην εθνική γυναικών.

Πέραν όμως από την πολύτιμη βοήθεια των τοπικών Αρχών της Θεσσαλονίκης και των φορέων πετοσφαίρισης, η Ομοσπονδία θα ήθελε να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Θάνο Αραγιάννη, ο οποίος σε μια δύσκολη συγκυρία για την Ε.Ο.ΠΕ. και το Ελληνικό βόλεϊ, υποστήριξε φέτος το καλοκαίρι χορηγικά την Εθνική ομάδα γυναικών.

Η Εθνική μας ομάδα απέκτησε ένα πολύτιμο «συμπαίκτη» και ευχή όλων είναι να βρεθούν και άλλοι υποστηρικτές διότι το ταξίδι μας στο Ευρωβόλεϊ 2023 μόλις ξεκίνησε και τους θέλουμε όλους δίπλα μας!