A2

Το Αιγάλεω βραβεύει τις κορυφαίες

Το Αιγάλεω βραβεύει τις κορυφαίες

Το τελευταίο “ματς-μπολ” της σεζόν θα παίξει την Κυριακή( 12/6) το Αιγάλεω. Η ομάδα βόλεϊ του Σίτι σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην κοσμική ταβέρνα «Σιντριβάνι» θα βραβεύσει τις αθλήτριες των τμημάτων που ξεχώρισαν την σεζόν που έληξε και  η οποία ήταν θριαμβευτική.

Aigaleo neanides-345678Aigaleo neanides 2016 marko-0123456

Έτσι μέσα  σε «μπλε» φόντο με καλό φαγητό, και ευχάριστη διάθεση, θα βραβευτούν η ομάδα νεανίδων για την κατάκτηση του φάιναλ φορ της ΕΣΠΕΔΑ και την πρόκριση στην αντίστοιχη διοργάνωση του Πανελληνίου πρωταθλήματος στον Παλαμα Καρδίτσας.

Aigaleo panigyria neanides  23456korasides-aigaleo-vp-2016

Οι κορασίδες για την συμμετοχή τους στον τελικό του φάιναλ φορ της ΕΣΠΕΔΑ στον Άλιμο αλλά και για την επική πρόκριση στο φαιναλ φορ του πανελλήνιου πρωταθλήματος της Ζακύνθου ύστερα από ένα μεγάλο ματς-θρίλερ κοντρά στο Μαρκόπουλο και η γυναικεία ομάδα που στην επιστροφή της στην Α2, τερμάτισε στην πέμπτη θέση του Α1 υποομίλου της κατηγορίας και έμεινε με άνεση στην κατηγορία.

Aigaleo antoniadou-098Αntoniadou, ioannou, tasoula-3456

Επίσης θα βραβευτούν: η προπονήτρια των τελικών και των ανατροπών, Αγγελική Αντωνιάδου, η οποία μαζί με τη συνεργάτιδα της και αρχηγό της γυναικείας ομάδας, Έφη Ιωάννου, οδήγησαν τις «μεγάλες-μικρές» σε  τέσσερα φάιναλ φορ, τρεις τελικούς και η Τασούλα Βλάχου έφορος και ψυχή της ομάδας.

Όσοι φίλοι του Αιγάλεω επιθυμούν να βρεθούν στη γιορτή αυτή της ομάδας βόλεϊ μπορούν να προμηθευτούν τις αντίστοιχες προσκλήσεις  μπορούν να επικοινωνούν στο e mail:volleyaigaleo12@gmail.com ή με την Τασούλα Βλάχου στο Κλειστό “Στ. Βενέτης”Δευτέρα-Τρίτη- Τετάρτη και Παρασκευή από 20:00 έως 21:30.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...