ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

To Φάιναλ-4 του Κυπέλλου ξεκίνησε (φωτ.)!

To Φάιναλ-4 του Κυπέλλου ξεκίνησε (φωτ.)!

Λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ οι αποστολές της Κηφισιάς, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ έφτασαν στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, στέλνοντας όλες μαζί -οι οικοδεσπότες το χουν στείλει ήδη- το πρώτο μήνυμα για τη γιορτή του Κυπέλλου Ελλάδας (14-15/3) στη μαγευτική Σύρο.

Οι ομάδες επιβιβάστηκαν αμέσως στα πούλμαν και αναχώρησαν για τα ξενοδοχεία τους προκειμένου να ξεκουραστούν. Στο λιμάνι αρκετός κόσμος κοντοστάθηκε να δει τους παίκτες των ομάδων αφού οι ρυθμοί του νησιού είναι άκρως βολεϊκοί αυτές τις μέρες!

photo 1   photo 4 APOSTOLES_PLOIOphoto 5

Την προσοχή πάντως τράβηξε… ο Αντρέι Ντιάτσκοφ (φωτό) που συνοδευόταν από τη γυναίκα του και το μωράκι τους, το οποίο έχει γεννηθεί στη Σύρο και μάλλον αποτελεί και… γούρι για τον άσο του Ολυμπιακού.

ntiatskof

Στα του αυριανού προγράμματος πέραν της συνεντεύξεως Τύπου που είναι προγραμματισμένη για τις 13.00 στο Δημαρχείο της Ερμούπολης, οι ομάδες θα προπονηθούν και οι τεχνικές συσκέψεις θα ολοκληρώσουν το… οργανωτικό pregame!

Όπως και να έχει… οι φωτογραφίες που οι διοργανωτές διαρρέουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με τις τροποποιήσεις και τις μεταμορφώσεις του κλειστού, αφήνουν μια αίσθηση ότι η Σύρος έχει βάλει τον πήχη ψηλά…

GIPEDO_SYROS

GIPEDO_SYROS1