PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Το’ γύρισε στο… καλαματιανό ο Ουρουγουανός Βιέτο

Το’ γύρισε στο… καλαματιανό ο Ουρουγουανός Βιέτο

Μία σπουδαία μεταγραφική… βόμβα πυροδότησε ενόψει της νέας σεζόν της Pre League ανδρών η Καλαμάτα ’80 ντύνοντας στα “χρώματα” των “Λύκων” τον 26χρονο Ουρουγουανό ακραίο (1.91μ), Μαουρίσιο Βιέιτο.

Για τον πρώην αθλητή του Κυριάκου Καμπερίδη και συμπαίκτη του Άκη Ασπιώτη στην κυπριακή Πάφο, η ελληνική Pre League θα είναι το τρίτο πρωτάθλημα της καριέρας του μετά την παλιότερη εμπειρία του στην Ουρουγουάη με τη φανέλα της Club Social y Deportivo Juan Ferreira και τις δύο χρονιές στην κυπριακή Λίγκα με Παραλίμνι (2020-21) και τον φιναλίστ Παφιακό.

O Mauricio  Sebastian Vieyto Acosta, όπως είναι πλήρες το όνομα του παίκτη που αγωνίζεται και ως διαγώνιος, είναι γεννημένος στις 5 Δεκεμβρίου 1996 στο Μοντεβιδέο, είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ της Ουρουγουάης, με την οποία στα Pan American Games του 2014 & Summer Youth Olympics στα είχε καταλάβει την 5η θέση.

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης της μεσσηνιακής ομάδας 

H διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει τη μεταγραφή του Ουρουγουανού ακραίου Mauricio Vieyto.

Ο Mauricio ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην ομάδα του Παφιακού, δευτεραθλήτρια ομάδα της Κύπρου, έχει ύψος 1.91m και διακρίνεται για τις επιθετικές του αρετές.

Ευχόμαστε στον νέο μας αθλητή καλή αγωνιστική σαιζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!!

Παραμένει στον πάγκο των Λύκων και ο Μάνα

Παράλληλα όμως με την απόκτηση του ξένου “άσου” ο Στέφανος Μάνα θα παραμείνει για άλλη μια χρονιά στην ομάδα ως βοηθός του τεχνικού Παναγιώτη Ντάκουρη.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκησή μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον κύριο Στέφανο Μάνα ο οποίος θα αποτελέσει για άλλη μία χρονιά τον άμεσο συνεργάτη του κυριου Ντάκουρη στο ρόλο του βοηθού προπονητή. Ερχόμαστε στον Στέφανο καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία και πολλές επιτυχίες!!