Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Το κύπελλο ανόδου στον Δήμαρχο Ορεστιάδας

Το κύπελλο ανόδου στον Δήμαρχο Ορεστιάδας

Τα επινίκια του Άθλου Ορεστιάδας για την άνοδο συνεχίστηκαν στον Έβρο με την επίσκεψη των παικτών στο Δημαρχείο της πόλης και την συνάντησή τους με τον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη, όπου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για την επιτυχία τους και παράλληλα να του χαρίσουν μια μπάλα με τις υπογραφές όλων όσων οδήγησαν τους «βυσσινί» στη Volleyleague.

Διοίκηση και αθλητές του Άθλου Ορεστιάδας με το κύπελλο της ανόδου και πολλά χαμόγελα συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο της πόλης Βασίλη Μαυρίδη και μίλησαν τόσο για την μεγάλη τους επιτυχία, όσο και για το μέλλον.

Ένα μέλλον, το οποίο διαγράφεται λαμπρό για τον Άθλο Ορεστιάδας στη Volleyleague, καθώς ο δήμαρχος μετά τα συγχαρητήρια υποσχέθηκε να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα στηρίζοντας την ακόμη περισσότερο προκειμένου να σταθεί επάξια στην κατηγορία και να χαρίσει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στους φιλάθλους της ακριτικής πόλης.

Από την πλευρά τους οι παίκτες των «βυσσινί» χάρισαν στον Βασίλη Μαυρίδη μια μπάλα με τις υπογραφές τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους στο γήπεδο που σύμφωνα με τα όσει ειπώθηκαν  στη συνάντηση αναμένεται να βελτιωθεί αρκετά εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει διοργανώσεις υψηλού επιπέδου.