DARK ROOM

Το «μάθημα ζωής» της Ζωής που έγινε viral (vid)!

Το «μάθημα ζωής» της Ζωής που έγινε viral (vid)!

Τον σημαντικότερο πόντο της ζωής της, μέχρι τους επόμενους, πέτυχε πριν από λίγες μέρες στο Κολοράντο των ΗΠΑ μία 16χρονη Αμερικανίδα αθλήτρια, που με ένα μόλις σερβίς της σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα, έκανε ένα ολόκληρο γήπεδο να παραληρεί και να την αποθεώνει για την αστείρευτη ψυχική της δύναμη.

Για μια ακόμη φορά ο αθλητισμός έστειλε ένα μάθημα ζωής σε όλο τον κόσμο! Ένα μάθημα ελπίδας και μεγαλείου ψυχής, η οποία ξεπερνά κάθε λογική, που αποδεικνύει πως η ψυχή είναι πολλές φορές και η πίστη, πολλές φορές μπορούν να πετύχουν το ακατόρθωτο!

Ενάμισι χρόνο πριν, τον Απρίλιο του 2021, σε τροχαίο που σημειώθηκε ση διάρκεια χιονοθύελλας σε αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ, η 16χρονη Zoe Rollins, επιστρέφοντας με την 17χρονη αδελφή της Emily στο σπίτι, έζησε έναν απίστευτο εφιάλτη. Τα δύο κορίτσια εκτοξεύτηκαν από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα, σε αντίθεση με την αδελφή της που ανέρρωσε σύντομα, η Zoe να τραυματίστεί σοβαρά στο νωτιαίο μυελό.

Παρά την δήλωση των γιατρών ότι θα περνούσε το υπόλοιπο της ζωής της καθηλωμένη και παράλυτη στο αναπηρικό της καροτσάκι, ανίκανη να περπατήσει ξανά, η Zoe αρνήθηκε να δεχθεί το πεπρωμένο της. Έπειτα από πολύμηνη παραμονή σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης, η μαθήτρια κατάφερε μέσα από μία επίπονη και δύσκολη προσπάθεια να σταθεί ξανά στα πόδια της. Χάρις στην αποφασιστικότητά της, η 16χρονη μαχήτρια, όταν έπειτα από έναν σπασμένο σπόνδυλο, κατάγματα στους πνεύμονες και τρία κατάγματα λεκάνης, επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο στο παρκέ και στο πλευρό της ομάδας της.

Στον εορταστικό αγώνα του γυμνασίου Thompson Valley με την ΕΜS από το Loveland η 16χρονη μαθήτρια, υποβασταζόμενη σηκώθηκε από το καροτσάκι και σερβίροντας ξανά για πρώτη φορά μετά από ενάμισι χρόνο κέρδισε πανάξια τον τίτλο της MVP του αγώνα, αλλά και της ζωής της!

Το video φυσικά με το επιτυχημένο σερβίς της Zoe και το ντελίριο ενθουσιασμού που ακολούθησε, έγινε φυσικά viral και η 16χρονη αθλήτρια με το μήνυμα ελπίδας που έστειλε, πρότυπο και έμπνευση για όλους όσοι αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα αναπηρίας.

View this post on Instagram

A post shared by CHSAA (@chsaa)

Photo & Video: mistyhussphotography