A2

Το μεγαλείο της Γωγώ Σουρή!

Το μεγαλείο της Γωγώ Σουρή!

Απίστευτη κίνηση που δείχνει μεγαλείο ψυχής και ότι το βόλεϊ είναι πάνω από συλλόγους και σωματειακές αντιπαλότητες, έκανε η Γωγώ Σουρή. Η εμβληματική παίκτρια-προπονήτρια του Μεσσηνιακού, προσφέρθηκε άμεσα να προπονήσει το γειτονικό σωματείο του Ακρίτα Καλαμάτας που τυπικά είναι αντίπαλοι στον 2ο υποόμιλο της Α2 γυναικών, επειδή ο τεχνικός του δεύτερου, Μπάμπης Μυτσκίδης, υποβλήθηκε σε εγχείρηση αχίλλειου τένοντα και ήταν αδύνατο να προπονήσει τις αθλήτριες της ομάδας του.

Οι τελευταίες με ανακοίνωση τους που εξέδωσαν στο fb, ευχαριστούν την κ. Σουρή για τον αλτρουισμό που έδειξε και πολύ πρόθυμα, χωρίς να σκεφτεί μικροσωματειακά συμφέροντα, τις γύμνασε κανονικά μαζί με το φροντιστή της ομάδας, Νίκο Ζεργιώτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ακρίτα που την υπογράφουν 16 αθλήτριες  αναφέρει:

«Οι παίκτριες της ομάδας βόλεϊ του Α.Ο. Ακρίτα αισθανόμαστε την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε την ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ. «Μεσσηνιακός» και την προπονήτρια και αθλήτριά του Γεωργία Σουρή.

Ο άνθρωπος και φίλη μας Γωγώ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για τον τραυματισμό του προπονητή μας Χαράλαμπου Μυτσκίδη, προσφέρθηκε να βοηθήσει προπονώντας την ομάδα μας, τις ημέρες που ο προπονητής μας βρισκόταν στην Αθήνα, προκειμένου να χειρουργηθεί στον αχίλλειο τένοντα, έπειτα από την ολική ρήξη που έπαθε.

Δίπλα μας επίσης αυτές τις μέρες ήταν και ο φροντιστής της ομάδας του Μεσσηνιακού, Νίκος Ζεργιώτης, που βοηθούσε και αυτός όσο μπορούσε.

Επίσης, ευχαριστούμε την ομάδα βόλεϊ «Καλαμάτα ΄80» και τον προπονητή της Χρηστό Δημητρακόπουλο, που και αυτοί προσφέρθηκαν εξίσου.

Τέτοιες συμπεριφορές κοσμούν το χώρο του βόλεϊ και του αθλητισμού γενικότερα και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.
Οι αθλήτριες του Α.Ο. «Ακρίτας»
Μαρία Χάσκου
Ερμιόνη Ιωσηφίδου
Δήμητρα Νικολακοπούλου
Νίκη Καραχάλιου
Έλενα Δεδούση
Αναστασία Σακελλαρίου
Άννα Αρτεμίου
Βερόνικα Κοτσώρη
Δήμητρα Παυλέα
Αγγελική Κατσαρού
Ευτέρπη Κουκούτση
Θένια Κουτίβα
Μαρία Κουτίβα
Αγγελική Σπηλιωτοπούλου
Μελίνα Κατσογιάννη
Ιωάννα Μαντούδη

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...