Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το όσκαρ της Ηλιούπολης!

Το όσκαρ της Ηλιούπολης!

Αν η ΕΟΠΕ έδινε όσκαρ στις ομάδες της Α1 γυναικών, το βαρύτιμο αγαλματάκι παραμονής θα πήγαινε σίγουρα στην Ηλιούπολη. Η ομάδα των νοτίων προαστίων μετά από μια δύσκολη οικονομική και αγωνιστική χρονιά, κατάφερε να δώσει μια μεγάλη μάχη επιβίωσης, την οποία κέρδισε με το σπαθί της.

Αν και ο σύλλογος ταρακουνήθηκε συθέμελα, στον πρώτο γύρο και ειδικά μετά την ήττα από τον νεοφώτιστο Αίαντα στον Εύοσμο με 3-0, κατόρθωσε να μείνει όρθιος χάρις στην εμβληματική του προπονήτρια, Δήμητρα Λυκογιάννη.

Ilioupoli time aout 34567

Η «σκηνοθέτιδα» του φετινού σίκουελ της Ηλιούπολης, παρενέβη καταλυτικά, ξανάγραψε το «αγωνιστικό σενάριο» από την αρχή, επέβαλλε σιδερένια πειθαρχία, έκανε ανακατανομή ρόλων, έδωσε όραμα και έμπνευση στις παίκτριες της και βοήθησε την ομάδα της , αρχικά να σταθεροποιηθεί και στη συνέχεια στο δεύτερο γύρο να εξαπολύσει αντεπίθεση σωτηρίας.

Η τελευταία μεταφράστηκε σε τρεις σπουδαίες σερί νίκες και μια πρόκριση θρίλερ για πρώτη φορά σε φάιναλ φορ κυπέλλου ενώ να σημειωθεί ότι και η παραμονή οριστικοποιήθηκε σε μια χρονιά που υποβιβάζονται τρεις ομάδες στην Α2 και όχι δύο, όπως άλλες εποχές.

Η παραμονή της Ηλιούπολης για τρίτη σερί χρονιά στα μεγάλα σαλόνια της Α1 και η σταδιακή μετάβαση και καθιέρωση της, σε αυτό που ονομάζουμε παραδοσιακή δύναμη του γυναικείου βόλεϊ, έκανε τον Volleyplanet, να ζητήσει από την γυναίκα-σύμβολο και σημαία της ομάδας των νοτίων προαστίων, να σχολιάσει τη φετινή πορεία της Ηλιούπολης από την δύσκολη πρεμιέρα του Οκτωβρίου ως το χάπι εντ του Φεβρουαρίου:

«Θεωρώ ότι φέτος όλες οι ομάδες είχαν ενισχυθεί και η παραμονή φαινόταν εξαρχής ότι θα ήταν δύσκολη υπόθεση.Παρ’ όλα αυτά από τον 2ο γύρο και μετά η ομάδα έδειξε ότι βρήκε έναν καλύτερο ρυθμό, έδεσε αρκετά και έδειξε αγωνιστικό χαρακτήρα και μεγάλο πάθος, στοιχεία που έφεραν και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Likogianni prosopo koouts-45678

Σίγουρα είναι μεγάλη επιτυχία να είμαστε παρόντες για 3η χρονιά στην Α1, γεγονός που δείχνει ότι χτίζεται κάτι θετικό με βάσεις οι οποίες ξεκινούν από τα αναπτυξιακά μας τμήματα και τις ακαδημίες.
Τον τελευταίο μήνα η ομάδα έδειξε μαχητικό χαρακτήρα, απέκτησε πίστη στις δυνάμεις της και αυτοπεποίθηση.

Σίγουρα αυτό ξεκίνησε με τις πρώτες καλές εμφανίσεις και προσωπικά ευελπιστώ στην συνέχεια της καλής ψυχολογίας και καλών εμφανίσεων μας μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος αλλά και άμεσα στην παρουσία μας στη γιορτή του κυπέλλου όπου μετράμε αντίστροφα για τον ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ.»

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...