A2

Το πιο γλυκό απόγευμα για τη Θέτιδα (Vid)

Το πιο γλυκό απόγευμα για τη Θέτιδα (Vid)

Ένα όμορφο και συνάμα γλυκό απόγευμα πέρασε η ομάδα της Θέτιδας Βούλας, η οποία βρέθηκε στο κατάστημα CAKE της Γλυφάδας, όπου και παρουσιάστηκε η συνεργασία των δυο μεριών.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Θέτιδας Βούλας:

«Την Παρασκευή το απόγευμα η ομάδα γυναικών της Θέτιδας Βούλας, επισκέφτηκε το κατάστημα CAKE της Γλυφάδας, όπου και ανακοινώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών για το 2015-2016.

Οι αθλήτριες του συλλόγου μας απόλαυσαν ένα όμορφο απόγευμα , δοκιμάζοντας τα μοναδικά γλυκίσματα του CAKE, ενώ είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από την καθημερινότητα των προπονήσεων και των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

sponsor_thetida1

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν εκτός από το τμήμα βόλεϊ γυναικών του συλλόγου, ο Πρόεδρος κος Τάσος Τριανταφύλλου και η Γραμματέας του συλλόγου κα Δήμητρα Τσουβάλα.

Τα καταστήματα CAKE μπορείτε να τα βρείτε εκτός από την Γλυφάδα (Λαζαράκη 20), στην Νέα Σμύρνη (2ας Μαίου 22, Πλ. Ν. Σμύρνης), στο Κολωνάκι (Ηροδότου 15) και στην Κηφισιά (Αργυροπούλου 3).

sponsor_thetida2

Η Ελένη Φραγκιαδάκη δήλωσε: «Ευχαριστούμε το CAKE για την συνεισφορά τους, καθώς είναι σημαντική. Όσο για την ως τώρα πορεία μας, έχουμε το αήττητο , ο στόχος όμως θα επιτευχθεί παιχνίδι με το παιχνίδι και ελπίζουμε να πάμε καλά, όμως ο δρόμος είναι μακρύς».

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσαν για την συνεργασία με την σειρά που εμφανίζονται ο Πρόεδρος του συλλόγου μας κος Τάσος Τριαναταφύλλου, ο προπονητής κος Χρήστος Παπαθανασίου, οι αθλήτριες του γυναικείου τμήματος, Ελένη Φραγκιαδάκη, Άννα Φωτεινού, Χρυσάνθη Χριστοδούλου, Ζωή Τουρνάκη και ο κος Χριστόφορος Μαυρόπουλος από την εταιρεία CAKE.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...