DARK ROOM

Το πιο σπουδαίο βραβείο (foto)

Το πιο σπουδαίο βραβείο (foto)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, Ηλίας Παπαϊωάννου

Η πρώτη φετινή εντός έδρας “παράσταση” της Σαντορίνης στο πλαίσιο του τουρνουά “Νομίκεια 2015” έχει μόλις τελειώσει με την ομάδα της Σαντορίνης να κερδίζει χθες έπειτα από εντυπωσιακή εμφάνιση με 3-0 σετ τον ΟΠΕ Ρεθύμνου και να κλείνει… ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στο σημερινό τελικό (20.00) της διοργάνωσης.

Τα κορίτσια του Απόστολου Οικονόμου σπεύδουν στην κερκίδα να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους, που βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ για να τα ενισχύσει και χειροκροτάει όρθιος!

ao thyras_xeirokrotima

Υπέροχα και μοναδικά συναισθήματα που μπορεί κανείς να βιώσει μόνο μέσα από τον αθλητισμό. Ωστόσο, τη μεγαλύτερη επιβράβευση γνώρισε η Νίκη Μουντάκη, όταν δέχθηκε μία επίθεση… αγάπης από τις μικρές αθλήτριες που προπονεί στις ακαδημίες του Α.Ο Θήρας. Ένας σύλλογος που πιστός στις αρχές του για ανάπτυξη του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες, για τρίτη συνεχόμενη  χρονιά συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τις ακαδημίες εκμάθησης βόλεϊ.

mountaki_ao thiras_2

Φωνάζοντας λοιπόν τσιριχτά “κυρία, κυρία…” οι μελλοντικές πρωταθλήτριες “έπεσαν” στην αγκαλιά της “δασκάλας” τους και άρχισαν τα “μπράβο” και τα “φιλιά”, την ώρα που η συγκινημένη Μουντάκη δεν ήξερε ποιο  να πρωταγκαλιάσει και να “πνίξει στα φιλιά”, αφού σίγουρα εκείνη τη στιγμή ένιωθε σαν να είχε κερδίσει την κούπα του… Champions League.