DARK ROOM

To βολεϊκό look του κ. «Late Show»

To βολεϊκό look του κ. «Late Show»

Για 33 χρόνια, ο 69χρονος ζωντανός θρύλος της αμερικάνικης τηλεόρασης, Ντέιβιντ Λέτερμαν ήταν πάντα στην… πένα! Καλοντυμένος, Φρεσκοξυρισμένος… γαμπρός. Εδώ και λίγο καιρό όμως, ο συνταξιούχος πρώην οικοδεσπότης του γνωστού τηλεοπτικού show του CBS «Late Show», είναι… άλλος άνθρωπος.

Στις φωτογραφίες από τον τροπικό παράδεισο του St Brds όπου… ροκανίζει την παχυλή του σύνταξη, ο Λέτερμαν έχει αφήσει μούσι, που φέρνει σε… ναυαγό, ξύρισε το κεφάλι του και με ακουστικά στ’ αυτιά κάνει τζόκινγκ φορώντας μια μπλούζα της αγαπημένης του γυναικείας ομάδας βόλεϊ Ball State, ως απόφοιτος του αμερικάνικου πανεπιστημίου.

walsh_may_late show

Μάλιστα σε μία από τις παλιότερες εκπομπές του, τον Αύγουστο του 2008, μαζί με διάσημους σουπερστάρ του Χόλιγουντ όπως οι Μπιλ Μάρεϊ, Τζόρτζ Κλούνει, Στιβ Μάρτιν, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Γουίλ Φέρελ, , Τομ Χανκς, Σκάρλετ Γιόχανσον, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Τζούλια Ρόμπερτς, Τζον Τραβόλτα, Μάικλ Τζέι Φοξ και Άλεκ Μπάλντγουιν καλεσμένες του στο τηλεοπτικό πλατό ήταν το «χρυσό» δίδυμο του μπιτς βόλεϊ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, Κέρι Γουόλς και Μίστι Μέι.

Χιλιάδες τα σχόλια γνωστών και αγνώστων στα social media με ένα εκ των κορυφαίων να σχολιάζει το νέο look του Λέτερμαν λέγοντας: «Ο Ντέιβιντ Λέτερμαν καταλάθος σκότωσε τον Αϊ Βασίλη και τώρα σιγά σιγά μεταμορφώνεται σε αυτόν, όπως ο Τιμ Άλεν στην ταινία “The Santa Clause” .

David_Letterman Twiter

Δείτε στο video τον Λέτερμαν να κερνάει pizza βολεϊμπολίστες live στο πλατό της εκπομπής του