DARK ROOM

Toblerone vs Χωριάτικο Λουκάνικο!

Toblerone vs Χωριάτικο Λουκάνικο!

Στην καθιερωμένη ανταλλαγή αναμνηστικών των ομάδων πριν από το ματς του Εθνικού Αλεξανδρούπολης   στη Ζυρίχη με την «οικοδέσποινα» TV SCHÖNENWERD στην πρεμιέρα του Challenge Cup, οι Ελβετοί έδωσαν στους παίκτες του Θανάση Μουστακίδη, μαζί με το σημαιάκι τους  και μία μικρή συσκευασία της διάσημης ελβετικής σοκολάτας, Toblerone!

Πρόκειται για αυτή τη γνωστή σοκολάτα που περιέχει νουγκά, αμύγδαλα και μέλι και ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες από το ιδιαίτερο σχήμα της, με τα τριγωνικά πρίσματα. Σίγουρα πάντως οι ακρίτες αν μπορούσαν να φανταστούν, πως το ματς θα είχε τόσο άσχημη εξέλιξη για αυτούς, θα προτιμούσαν από την αρχή μία… bitter!

Σε χθεσινή δήλωσή του πάντως  στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό «Maximun FM 93,6» ο πρόεδρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Τζίμας, καλαμπουρίζοντας ασφαλώς, είπε ότι ενόψει της ρεβάνς στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” σκέφτεται να ανταποδώσει το… πεσκέσι στους Ελβετούς της TVS, με ένα καθαρά “ντόπιο” προϊόν. Λουκάνικο και μάλιστα… χωριάτικο! Ωστόσο, δεν διευκρίνησε αν θα είναι πριν ή μετά το ματς.