ΔΙΕΘΝΗ

Με τον Κάλας MVP η 12η νίκη της L.E Volleys

Με τον Κάλας MVP η 12η νίκη της  L.E Volleys

Από νίκη σε νίκη “πετάει” η L.E Volleys του Πέτρου Κάλας στον Ανατολικό όμιλο του πρωταθλήματος της 3ης Κατηγορίας της Γερμανίας.

Η ομάδα της Λειψίας, με MVP τον Έλληνα ακραίο πανηγύρισε την Κυριακή άλλη μια εκτός έδρας επιτυχία φτάνοντας συνολικά τις 6 συνεχόμενες νίκες  και 12 φετινές, που την φέρνουν ακόμη πιο κοντά στο στόχο της, μετά και το πέρας της 16ης αγωνιστικής.

Με μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση ο Κάλας οδήγησε την ομάδα του στο εκτός έδρας 3-0 (25-23, 25-13, 25-19) εί της VSV Jena ’90 και ο Κάλλας πέρα από το τρίποντο της  L.E Volleys σημείωσε μία ακόμη ατομική διάκριση.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Λειψίας σκαρφάλωσε με 32 πόντους στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο από τη δεύτερη Δρεσδη (35β). Πρωτοπόρος της βαθμολογίας με 38 βαθμούς η Delitzsch.

kalas

Επόμενη αποστολή εκτός έδρας για την παρέα του Κάλας στο Νταχάου, όπου η ομάδα του Έλληνα άσου καλείται κόντρα στην 8η της βαθμολογίας να πάρει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, σπάζοντας μία αρνητική παραδοση που έχει στην εν λόγω έδρα.