ΔΙΕΘΝΗ

Mε τοπ σκόρερ Στράντζαλη «χτίζει» το σερί της η Chemic Police

Mε τοπ σκόρερ Στράντζαλη «χτίζει» το σερί της η Chemic Police

Το “2 στα 2” με τη νέα της ομάδα έκανε στην πολωνική Λίγκα η διεθνής Έλληνίδα άσος της Chemik Police, Όλγα Στράντζαλη, που μετά την κατάκτηση του ατομικού τίτλου της MVP στο ντεμπούτο της, προχθες με 14 συνολικά πόντους μοιράστηκε τον τίτλο της τοπ σκόρερ του αγώνα με τη Σέρβα σουπερστάρ της ομάδας της, Γιοβάνα Μπρακότσεβιτς-Καντζιάν.

Η ομάδα της αστυνομίας στο σαββατιάτικο εντός έδρας ματς με την Λοτζ δεν δυσκολεύθηκε με επιθετικές “αιχμές” τις δύο προαναφερθείσες ξένες της να φτάσει στο 3-0 (25-22, 25-22, 25-22) σετ επί της ŁKS Commercecon Łódź.

police academy

Η Στράντζαλη για δεύτερο συνεχόμενο ματς βοήθησε με 14 πόντους (11/27επ, 3 άσους, 57%υπ, 38% αρ) τα μέγιστα την ομάδα της που με την 5η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, ανέβηκε στην 5η θέση της κατάταξης με 30 βαθμούς. Αυτή την φορά τον τίτλο της MVP κέρδισε η Κοβαλέφσκα

Δείτε τα highlights της νέας νίκης της ομάδας της Στράντζαλη

Πλέον η ομάδα του Τούρκου τεχνικού, Φερχάτ Ακμπας, που φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Εξατσίμπασι, στρέφει το βλέμμα της στο Κύπελλο Πολωνίας, όπου την Τετάρτη στην έδρα της Chemik Police η Όλγα Στράντζαλη θα συναντήσει ξανά, μετά από ένα χρόνο τις πρώην της συμπαίκτριες στη Λεγκιόνοβα, στο πλαίσιο των “16” της διοργάνωσης.