Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τουρνουά ΟΦΗ: Πρωτιά για Παναθηναϊκό και αλληλεγγύη!

Τουρνουά ΟΦΗ: Πρωτιά για Παναθηναϊκό και αλληλεγγύη!
Το τουρνουά του ΟΦΗ με τη συμμετοχή κορυφαίων ομάδων της Volleyleague έστειλε δυνατό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.
Παναθηναικός, Φοίνικας ONEX Σύρου, Μίλων και φυσικά ο οικοδεσπότης ΟΦΗ συμμετείχαν στο 3ήμερο τουρνουά με τα όλα τα έσοδα να διατίθενται στο σχολείο της περιοχής του Θραψανού, που επλήγη απο τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό στην Κρήτη.

Παράλληλα, το τουρνουά είχε όμως και μεγάλα αγωνιστικά οφέλη για τον ΟΦΗ, ο οποίος κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους, μέτρησε τις δυνάμεις του, ενόψει του πρωταθλήματος της Volley League, που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα.

Την πρωτιά ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναικός επικράτησε 3-2 σετ του Φοίνικα ONEX Σύρου  και κατέκτησε το τουρνουά ενώ τη δεύτερη θέση πήρε ο Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου, την τρίτη ο Μίλων και την τέταρτη θέση ο ΟΦΗ.

Απονομές και βραβεύσεις

Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι ΟΦΗ-Μίλων παρακολούθησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος τιμήθηκε απο το ΤΑΑ ΟΦΗ, (την πλακέτα παρέδωσε στον κ. Αυγενάκη το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ κ. Ελένη Καζάκου) για την μεγάλη του συμβολή στο επαγγελματικό βόλει, με τα έσοδα που λαμβάνουν πλέον οι ομάδες απο το ποσοστό των κερδών του στοιχήματος.

Ο Υφυπουργός συνεχάρη τον ΟΦΗ, για το υπέροχο τουρνουά που διοργάνωσε και τον ξεχωριστό σκοπό που είχε να στηριχθούν οι πληγέντες απο τον σεισμό και ανήγγειλε νέα χρηματοδότηση στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, μέσα στο φθινόπωρο.

Τιμήθηκε ακόμη, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, για την προσφορά του στο βόλει.

Ο διεθνής διαιτητής Επαμεινώνδας Γεροθόδωρος για την προσφορά του, στην διαιτησία.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης, για την προσφορά τους στον αθλητισμό και τον ΟΦΗ.

Σε μια υπέροχη κίνηση, οι αρχηγοί των αποστολών έλαβαν ένα καλάθι με Κρητικό μέλι, κρασί, λάδι και καφέ Δανδάλη, απο τον εκπρόσωπο του πολιτιστικού συλλόγου Θραψανού, κ. Μαυραντωνάκη, ο οποίος ευχαρίστησε τις ομάδες για την συμβολή τους, στην αποκατάσταση του σχολείου του χωριού.

Στόχος του ΟΦΗ, είναι αυτό το τουρνουά να γίνεται κάθε χρόνο στο Ηράκλειο και να αποτελεί μια γιορτή του βόλει και κίνηση κοινωνικής προσφοράς.

Tα αποτελέσματα του τουρνουά του ΟΦΗ

Παρασκευή 8/10/2021

Παναθηναϊκός – Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων 3-0

Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ – Ο.Φ.Η. 3-0

Σάββατο  9/10/2021

A.O. Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου- ΑΟΝΣ Μίλων 3-1

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός Α.Ο. 0-3

Κυριακή 10/10/2021

Παναθηναϊκός Α.Ο. – A.O. Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου 3-2

ΟΦΗ – ΑΟΝΣ Μίλων 0-3

H TEΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Παναθηναικός A.O. (3-0)
  2. A.O. Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου (2-1)
  3. ΑΟΝΣ Μίλων (0-3)
  4. ΟΦΗ (0-3).