DARK ROOM

Τους «έσβησαν τα φώτα»

Τους «έσβησαν τα φώτα»

Δεν έφταναν οι 7 λάμπες που είναι καμένες από τον Αύγουστο στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», στην ακριτική έδρα είχαμε και διακοπή ρεύματος στη διάρκεια του αγώνα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με την ελβετική TVS για τη φάση των “32” του Challenge Cup της CEV.

Και ενώ λοιπόν  τα παιδιά του Σάκη Μουστακίδη “έσβηναν τα φώτα” της πρόκρισης για τους αντιπάλους τους πάνω στο τάραφλεξ, στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης σημειώθηκε μερική συσκότιση. Λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε στην πόλη, «έπεσε» ένα μέρος των προβολέων και χρειάστηκαν περίπου δέκα λεπτά για να επανέλθουν στον κανονικό φωτισμό τους και να σβήσει η όποια… ρομαντική ατμόσφαιρα είχε δημιουργήσει το ημίφως στο γήπεδο.

Εκτός όμως από τους προβολείς, στο «χρυσό» σετ μπλόκαρε και ο υπολογιστής που χρησιμοποιείται για το ηλεκτρονικό σύστημα του γηπέδου, με τον Έλληαν κομισάριο του αγώνα, Σταυρο Μιχελινάκη να «τρώει» άλλά 10 λεπτά μέχρι να φτιαχτεί πάλι και να ολοκληρωθεί τελικά το ματς μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για τη δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση των ακριτών στις 16 κορυφαίες ομάδες των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων.