ΔΙΕΘΝΗ

Τραγωδία: Τρένο σκότωσε 16χρονη αθλήτρια

Τραγωδία: Τρένο σκότωσε 16χρονη αθλήτρια

Ελπιδοφόρo αστέρι του βόλεϊ σκοτώθηκε στις 28 Απριλίου στην Ιταλία, όταν παρασύρθηκε από τρένο μπροστά στα μάτια του 20χρονου αρραβωνιαστικού της.

Σοκ έχει προκαλέσει στην οικογένεια του βόλεϊ η τραγωδία της 16χρονης Ρουμάνας  άσου της Volley Cislago (Β2), Ιζαμπέλα Ονέα Βιρτοπεάνου Γκεοργκιάνα, που έχασε τη ζωή της σε σιδηροδρομικό δυστύχημα με την αμαξοστοιχία 10548 Trenord κατά τη  διάρκεια της διαδρομής Mortara-Μιλάνο.

2416077iza_onea

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες η άτυχη πρώην αθλήτρια της Μπέργκαμο, που ταξίδευε με τον αγαπημένο της, Μικέλε έπειτα από ένα ερωτικό καυγαδάκι, κατέβηκε από το βαγόνι στο σταθμό της Παβία, αλλά στη συνέχεια γύρισε πίσω και προσπάθησε να μπει και πάλι στο τρένο. Εν τω μεταξύ όμως το τρένο, αναχώρησε, με αποτέλεσμα το πόδι της νεαρής αθλήτριας να παγιδευτεί στις κλειστές πόρτες, μεταξύ τρένου και αποβάθρας.

iza

Στην προσπάθειά της η Ιζαμπέλα να αποδεσμεύσει το άκρο της, έπεσε από το τρένο με αποτέλεσμα να συνθλιβεί από την αμαξοστοιχία, μπροστά στα έντρομα μάτια του σοκαρισμένου φίλου της, που εκλιπαρούσε σε βοήθεια.

Η “Ίζα” όπως ήταν γνωστή η κοπέλα στους φίλους της, που βρήκε ακαριαίο θάνατο,  καθώς σύρθηκε από το τρένο για περίπου 150 μέτρα, στο παρελθόν είχε ζήσει πολύ δύσκολα χρόνια. Έπειτα από τις συνεχόμενες επισκέψεις της σε κοινωνικές υπηρεσίες και κοινωνικούς λειτουργούς της Ρουμανίας, λόγω των συχνών περιστατικών βίας στην οικογένειά της, τα τελευταία δέκα χρόνια ζούσε με τη μητέρα και τον αδελφό της στην Ιταλία.