ΔΙΕΘΝΗ

Το transfer της χρονιάς θέλει να… αποδείξει (vid)!

Το transfer της χρονιάς θέλει να… αποδείξει (vid)!

Το transfer της χρονιάς ή αλλιώς η μεταγραφή της σεζόν ολοκληρώθηκε με τον Σαϊντ Μαρούφ στην Ντιναμό Καζάν, να γίνεται ο πρώτος Ιρανός βολεϊμπολίστας που θα αγωνιστεί μακριά από την πατρίδα του.

Ο εξαιρετικός Ιρανός πασαδόρος δήλωσε στην επίσημη σελίδα της Ζενίτ: «Όλα είναι καλά τώρα, περιμένω τη βίζα μου μόνο και είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξεκινήσω να αγωνίζομαι για μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Όλοι οι αθλητικοί συντάκτες στη χώρα μου αναφέρονται πολύ στη μεταγραφή μου, επειδή είναι ο πρώτος Ιρανός βολεϊμπολίστας που θα αγωνιστώ στο εξωτερικό».

Στόχος του Μαρούφ όπως δήλωσε: «Έπαιξα δώδεκα χρόνια στη λίγκα της χώρας μας και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να δοκιμάσω τον εαυτό μου και κάπου αλλού. Πιστεύω ότι η λίγκα της Ρωσίας είναι η πιο δυνατή στον κόσμο. Η Ζενίτ με ζήτησε δυο φορές, και μετά τη δεύτερη φορά άλλαξα γνώμη και συμφώνησα να υπογράψω συμβόλαιο. Για μένα είναι σημαντικό ότι θα διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε διοργάνωση, και ότι  θα αποδείξω ότι οι Ιρανοί βολεϊμπολίστες μπορεί να έχουν επιτυχία και στο εξωτερικό»!

Τον Ιρανό πασαδόρο καλωσόρισαν εγκάρδια παίκτες και τεχνικό επιτελείο της ρωσικής ομάδας ενώ χτες πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση (φωτό).

Δείτε το βίντεο με την άφιξη: