Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τρέχουν για… τίτλους

Τρέχουν για… τίτλους

Αν η αρχή αποτελεί το ήμισυ του παντός τότε η προετοιμασία του Ολυμπιακού στους άνδρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί με πολύ ιδρώτα και τρέξιμο… Ο Ρομπέρτο Πιάτσα με το «καλημέρα» στην «ερυθρόλευκη» προετοιμασία φρόντισε να…. «τρέξει» αρκετά τους νέους του παίκτες προαναγγέλλοντας μάλιστα τρεις δύσκολες και κοπιαστικές εβδομάδες…

Από τα χαλαρά… στα δύσκολα έπεσαν οι «ερυθρόλευκοι» κατά την έναρξη της προετοιμασίας τους στο Ρέντη καθώς ο Ρομπέρτο Πιάτσα αν και νέος δεν χαρίστηκε σε κανέναν.

Στο κλειστό του Ρέντη το παρών έδωσαν όλοι οι παίκτες της ομάδας με τον team manager Νίκο Μαντούβαλο να υποδέχεται τους πάντες με χαμόγελα και στην σύντομη ομιλία του να υπογραμμίζει «Εκ μέρους της διοίκησης σας καλωσορίζω στην οικογένεια του Ολυμπιακού, εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία για να μπορέσουμε μέσα από την σκληρή δουλειά να πραγματοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας μας, που δεν είναι άλλοι από το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο, το Λίγκ Καπ και μια πολύ καλή παρουσία στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα».

Στην συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ρομπέρο Πιάτσα ο οποίος με το «καλημέρα» φρόντισε να στείλει το μήνυμα του σε όλους καθώς στην ομιλία του προς τους παίκτες ζήτησε σκληρή δουλειά και τίτλους…

«Σας καλωσορίζω στην ομάδα και εύχομαι υγεία για όλους. Θέλω να γνωρίζεται ότι σε συνεργασία και με το υπόλοιπο σταφ έχω συλλέξει πολλές πληροφορίες για τον καθένα σας και έχω μια πρώτη εικόνα, η οποία θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες μέσα από τις προπονήσεις αλλά και τις συναντήσεις που θα κάνω ξεχωριστά με τον κάθε έναν από εσάς. Θεωρώ ότι η ομάδα μας είναι πάρα πολύ καλή και θα ολοκληρωθεί το ρόστερ με την προσθήκη ενός ακόμα ξένου ακραίου. Οι στόχοι οι δικοί μου συμβαδίζουν με του κλαμπ. Θέλω να κατακτήσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους και να φτάσουμε τουλάχιστον στον Challenge round του CEV Cup» υπογράμμισε ο Ιταλός τεχνικός που μετά φρόντισε να κάνει πράξει τα λεγόμενά του.

Αρχικά στέλνοντάς τους στο ανοικτό γήπεδο στίβου πίσω από το κλειστό του Ρέντη όπου και για μια ώρα περίπου «παλαιοί» και «νέοι» άρχισαν το τρέξιμο.

osfp-proetoimasia-2015

Από εκεί και μετά μπήκαν στο γήπεδο συνεχίζοντας την προπόνηση με τον Πιάτσα να ξεκινά με… σπασμένα φρένα και τους παίκτες του Ολυμπιακού να ιδρώνουν με το παραπάνω την φανέλα.

Ο Ρομπέρτο Πιάτσα μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας εμφανίστηκε αισιόδοξος και ενθουσιασμένος για την διάθεση των παικτών του τονίζοντας «Ξεκινήσαμε την προετοιμασία της ομάδας και τώρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι μέσα στο γήπεδο είδα μια πολύ καλή ατμόσφαιρα. Οι αθλητές μου είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στην προπόνηση όχι μόνο για τον εαυτό τους αλλά για την ομάδα.

Μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά για αυτό το λόγο θα πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Οι τρεις πρώτες εβδομάδες προπονήσεων θα είναι αρκετά δύσκολες και πιεστικές για την ομάδα και μετά από αυτό το διάστημα θα μπορούμε να μιλήσουμε σχετικά με το πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα».