DARK ROOM

«Τρελαίνει κόσμο» στο Onlyfans η βολεϊμπολίστρια με τους περισσότερους followers στον κόσμο (fot-vid)

«Τρελαίνει κόσμο» στο Onlyfans η βολεϊμπολίστρια με τους περισσότερους followers στον κόσμο (fot-vid)

Η 22χρονη Βραζιλιάνα λίμπερο (1.69μ) της Osasco, Κέι Άλβες είδε το όνομά της να φιγουράρει στα ΜΜΕ της χώρας της, αλλά όχι λόγω των επιδόσεων της στο φιλέ.  Η πανέμορφη αντικαταστάτρια της διεθνούς Camila Brait στην βραζιλιάνικη ομάδα, με 3,6 εκατομμύρια followers στον λογαριασμό της στο Instagram είναι πλέον η βολεϊμπολίστρια με τους περισσότερους “πιστούς” ακολούθους στον κόσμο.

Η αθλήτρια από το Bauru του Σάο Πάολο, δημιούργησε ένα προφίλ στο OnlyFans – μια συνδρομητική πλατφόρμα με περιεχόμενο για ενήλικες – και με τις σέξι φωτογραφίες που δημοσίευσε είδε πέρα από τα like και τις καρδούλες στα social media, τα νούμερα στον τραπεζικό της λογαριασμό να εκτοξέυονται.

Μάλιστα η Βραζιλιάνα καλλονή,  που τρέλανε κόσμο ποζάροντας με την  Keyt Alves, δίδυμη αδερφή της και λίμπερο (1.65μ) της Vôlei JustForYou Vinhedo με ένα εκατομμύριο followers στο Instagram και επίσης μέλος του OnlyFans,  παραδέχθηκε ότι εκμεταλλεύτηκε την επιτυχία της στο Instagram για να κερδίσει χρήματα μέσα από αυτό. Η αθλήτρια, που για την ώρα λέει “όχι” στο γυμνό, είπε ότι βλέπει τις “πικάντικες” φωτογραφίες στην πλατφόρμα, ως μια μορφή χορηγίας και αποκάλυψε ότι έχει ήδη κάνει 100.000 ρεαλ (σ.σ περίπου 2000 ευρώ) σε μόλις ένα μήνα….

View this post on Instagram

A post shared by K E Y (@key.alvees)

“Στο βόλεϊ, ήμουν πάντα πολύ γνωστή, αλλά όλα πήραν μια διαφορετική κατεύθυνση, αφότου άρχισα να δείχνω τη ζωή μου έξω από το βόλεϊ, την οποία ο κόσμος θέλει να δει. Δεν έχω ξαναδεί τόσα λεφτά από κοντά. Προέρχομαι από μια ταπεινή οικογένεια, οι γονείς μου ζουν στη φαβέλα μέχρι σήμερα. Δόξα τω Θεώ, με αυτές τις συνθήκες, η ζωή τους πλέον αλλάζει! Αυτά τα χρήματα είναι εύκολα, τα “βγαζω” καθισμένη στον καναπέ του σπιτιού μου.

Μπορώ να πω ότι κερδίζω μηνιαίως 100 χιλιάδες ρεάλ  μόνο με το OnlyFans, για να μην αναφέρω άλλες διαφημίσεις και χορηγίες που έρχονται μέσω του Instagram. Είναι τρομακτικό αλλά ταυτόχρονα και αστείο. Τόσα λεφτά δεν βγαίνουν ούτε κι αν είσαι ολυμπιονίκης. Για να είμαι ειλικρινής, το να παίρνω υψηλό μισθό στο βόλεϊ, το βλέπω να γίνεται σε περίπου 10 χρόνια από τώρα. Οπότε, ναι χρησιμοποιώ την πλατφόρμα και θα το μετάνιωνα αν δεν το έκανα. Υπάρχουν ήδη δύο επώνυμοι αθλητές του βόλεϊ που έχουν ήδη έρθει σε μένα και ρώτησαν να τους πω για το OnlyFans, γιατί θέλουν να το κάνουν κι αυτοί. Είμαι χαρούμενη που σπάω τα ταμπού” επεσήμανε η Άλβες, που ξεκαθάρισε ωστόσο ότι για εκείνη προτεραιότητα στη ζωή της έχει το βόλεϊ και η ομάδα της.

Γεγονός πάντως είναι πως κάποιοι, ακόμη και μέσα στην ομάδα δεν είδαν με καλό μάτι” την εξωγηπεδική επιτυχία της Aλβες ενώ πολλοί ήταν αυτοί που γέμισαν με αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο. “Όταν ξεκίνησα το κλίμα ήταν τεταμένο. Η ομάδα μου με κοίταξε στραβά, ο κόσμος μιλούσε στο διαδίκτυο… Αλλά πέρασε γρήγορα. Σε λίγες εβδομάδες ο κόσμος το χε ήδη ξεχάσει. Η προκατάληψη σταμάτησε όταν άρχισα να μιλάω στον Τύπο για το τι έκανα και τα χρήματα που κέρδισα” είπε η βολεϊμπολίστρια με τους περισσότερους “followers” στον κόσμο, που εκτός από αθλήτρια δηλώνει επίσης μοντέλο, influencer και επιχειρηματίας.

Photos: Instagram